Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon tényleg meg akarta kérni a kezem, vagy csak a nagymamája miatt akart nekem gyűrűt venni?
Párommal 8 hónapja vagyunk együtt.
Egy párszor szóbakerült már az eljegyzés Nálunk : célozgattam rá, hogy szeretnék majd menyasszony lenni, illetve párom is mondta már, hogy elfog jegyezni, ha eljön az ideje.
Az igazság az, hogy jelenleg zajlik Nálunk az összecsiszolódás időszaka, emiatt sokat veszekszünk.
Párom szerint 2 év után ideális a lánykérés, így egy darabig nem foglalkoztam ezzel a témával.
A minap viszont párom kapott a nagyijától egy tekintélyes összeget, ( mivel a nagymama a háború miatt kivette az összes spórolt pénzét a bankból, és szétosztotta az unokái között ).
Az összeg szabadon elkölthető bármire, a nagyinak csak annyi volt a kikötése, hogy a pénzből vett dolog emlékeztessen Minket Őrá.
Ezen felbuzdulva a párom közölte velem, hogy a pénzt gyűrűre költené, és eljegyezne, mivelhogy a nagyi már többször emlegetette, hogy örülne ha az unokája eljegyezne engem....
A korábbiakat tekintve én úgy éreztem, hogy ez páromnak nem teljesen a szabad akarata, így nemet mondtam a "lánykérésre".
Előző nap még szakít velem, majd másnap megkéri a kezem....
Hát ezt valahogy nem tudom komolyan venni!
Ha a pasim annyira szeret, és annyira el akarna venni, akkor már sokkal hamarabb megkérte volna a kezem, ez az én szerény véleményem!🤗
Nem vagyok troll!
Még mindig együtt vagyunk!
Nekem nem számít, hogy 2 hónap, vagy 2 év után kéri meg a kezemet, ha azt szívből teszi, és nem a nagyi unszolására...😊
Erőltetett az egész.
A kérdező hajszolja a házasságot túl fiatalon, túl korán, egy rossz kapcsolatban.
A fiú meg nem tudja mit akar, de sok lúd disznót győz elven meghajolt szerencsétlen a kérdező meg a nagyi akarata előtt és vett egy gyűrűt, erre ez sem jó :D jól össze lehet zavarodva csórikam.
Gyerekek vagytok még a házassághoz mindketten ez az igazság. De majd gyártjatok ti is a gyerekeket, meg lesznek veletek áldva. Éretlenek vagytok.
Gyerekek? 32 évesek vagyunk kiscsillag😉
Egy szóval sem írtam olyat, hogy akarok házasságot, csak eljegyzést, az nem ugyanaz, esküvőt plul nem akarok😉
Illetve kölyköket sem😉
Szóval ezt NAGYON benézted!!!!!😉🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!