Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mit csinaljak, ha együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinaljak, ha együtt vagyok a barátommal 3 éve és nem akar eljegyezni? Nekem minden álmom lenne, de ő csak annyit mond, hogy azert nem jegyzett meg el, mert gyűjt pénzt ra:) Félre van téve neki majdnem 2 milla:)

Figyelt kérdés
#megverem

2022. febr. 11. 09:09
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
84%

20-as:

Ki mondta, hogy nemet mondtam? Nem volt feltéve a kérdés, csak pedzegette, én meg nyíltan beszéltem neki a dolgokról, hogy ne érezze nyomásnak, engem nem a gyűrű fog mellette tartani.

Az, hogy te egóból elhagytad volna, az meg a te bajod. Nem gyűrűt venni nehéz, hanem helyzetekben felnőttként viselkedni.

#17 voltam

2022. febr. 11. 14:25
 42/57 A kérdező kommentje:
Ő “nem a házasság híve”, de össze költözni meg össze szeretne, viszont elmondtam neki hogy én házasság nélkül nem. Nem a pénz miatt, hanem vele költöznék össze először, és nem szeretnék esküvő nélkül. Így érzem tisztességesnek. (ezt csak egyszer mondtam el neki és egyet értett) Egyébként már kérdezte, hogy hozzá jövök e, kérdeztem hogy mikor és azt mondta, hogy nem sokára. Ezt nem nagyon tudtam mire vélni, dehát ő tudja mi zajlik le benne. A másik meg hogy egyszer sem erőltettem! Ő 30, én meg 19 (nincs a korral baj, imádjuk egymást:) )
2022. febr. 11. 14:50
 43/57 A kérdező kommentje:
33-as nagyon figyelmes, hogy ennyire tisztába vagy mindennel és már ennyi mindent TUDSZ, egy kérdésből.:) A magas intelligenciádra vall. Egy szóval sem mondtam, hogy sok pénz. Együtt teszünk félre a házunkra és emlékeztetnélek ez csak egy piti gyűrű:) Nálad nagyon nem férhet bele, ha ennyire zokon vetted
2022. febr. 11. 15:11
 44/57 anonim ***** válasza:
82%

20-as: elnézést, én fogalmaztam rosszul, félreérthető volt ez az újból megkér dolog. Tehát egyszer kértek meg.

De attól még tartom a dolgot az egózással kapcsolatban :D

#17 voltam

2022. febr. 11. 15:35
 45/57 anonim válasza:
95%

"Félre van téve neki majdnem 2 milla:)"

Ööö nem tudom, milyen a pénzügyi kultúrád, de az ember általában a félretett pénzét nem tapsolja el egyik napról a másikra. Az a pénz akármi lehet, vésztartalék, álomkocsira való, akármi.

"de össze költözni meg össze szeretne, viszont elmondtam neki hogy én házasság nélkül nem. Nem a pénz miatt, hanem vele költöznék össze először, és nem szeretnék esküvő nélkül. "

És ha kiderül 3 hónap együttélés, házasság után, hogy mégse megy? Tudod, "lakva ismerszik meg az ember". Bár úgy látom, hogy te nagyon elhatároztad, hogy itt esküvő lesz, szóval mondhat bárki bármit.

Az meg durva, hogy egy közel 30 éves pasi összejött egy 16 éves középiskolással. :D (pedoalert)

2022. febr. 11. 23:31
 46/57 anonim ***** válasza:
95%

A #33 vagyok. Látszik, hogy bejött amit gondoltam rólad, mivel egyből támadásba lendültél és sértegetni próbálsz :D Nem kellettél csak egy több mint 10 évvel idősebb embernek, aki eljegyezni se akar téged (még egy piti gyűrűvel sem), és aki 30 évesen 2 millió összekaparására volt csak képes :D

#szánalmasakérdező

2022. febr. 12. 12:15
 47/57 A kérdező kommentje:
46 De unalmas az életed, csak ennyire futja?😂 Az hogy az ember megvédi magát alap. Személyeskedsz és próbálsz elítélni, miközben szart nem tudsz:) Nyugodtan próbálkozhatsz oltogatni, kár hogy egy alapja sincs egyik mondatodnak sem. Te meg had ne mondjam mi vagy, ha itt malmozgatsz a válaszolók között és ennyire ráérsz. #szaréletű
2022. febr. 12. 16:07
 48/57 anonim ***** válasza:
100%

Ha el akarna venni már rég megtehette volna , vagy megkérhetett volna. Mit nem értesz ezen? Egyszerűen csak egy barátnőt akar akit dughat, de feleséget nem szeretne. Nem akarja elkötelezni így magàt. Ennyi.

Hogy csak téged nem akar, vagy eleve teljesen fosik a házasságtól, ellene van, azt csak ő maga tudja. És te, feltéve ha elmondja őszintén. De erre nincs sok esély, hisz eddig is hitegetett. A pénzre vonatkozó duma, valójában csak kifogás. Nem ez az oka, hogy nem kér meg.

2022. febr. 15. 22:26
 49/57 anonim ***** válasza:
23%

Vedd elő a te pénzed és abból rendezd le a dolgokat.

Ne a máséra fájjon a fogad.

2022. febr. 18. 18:01
 50/57 anonim ***** válasza:
63%
En azt nem ertem miert lenyeges hogy felrerakott mar 2 millat? En is felreraktam a mult honapban, meg ebben is fere fogok. Na es?
2022. febr. 18. 18:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!