Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak, ha együtt vagyok a barátommal 3 éve és nem akar eljegyezni? Nekem minden álmom lenne, de ő csak annyit mond, hogy azert nem jegyzett meg el, mert gyűjt pénzt ra:) Félre van téve neki majdnem 2 milla:)
20-as:
Ki mondta, hogy nemet mondtam? Nem volt feltéve a kérdés, csak pedzegette, én meg nyíltan beszéltem neki a dolgokról, hogy ne érezze nyomásnak, engem nem a gyűrű fog mellette tartani.
Az, hogy te egóból elhagytad volna, az meg a te bajod. Nem gyűrűt venni nehéz, hanem helyzetekben felnőttként viselkedni.
#17 voltam
20-as: elnézést, én fogalmaztam rosszul, félreérthető volt ez az újból megkér dolog. Tehát egyszer kértek meg.
De attól még tartom a dolgot az egózással kapcsolatban :D
#17 voltam
"Félre van téve neki majdnem 2 milla:)"
Ööö nem tudom, milyen a pénzügyi kultúrád, de az ember általában a félretett pénzét nem tapsolja el egyik napról a másikra. Az a pénz akármi lehet, vésztartalék, álomkocsira való, akármi.
"de össze költözni meg össze szeretne, viszont elmondtam neki hogy én házasság nélkül nem. Nem a pénz miatt, hanem vele költöznék össze először, és nem szeretnék esküvő nélkül. "
És ha kiderül 3 hónap együttélés, házasság után, hogy mégse megy? Tudod, "lakva ismerszik meg az ember". Bár úgy látom, hogy te nagyon elhatároztad, hogy itt esküvő lesz, szóval mondhat bárki bármit.
Az meg durva, hogy egy közel 30 éves pasi összejött egy 16 éves középiskolással. :D (pedoalert)
A #33 vagyok. Látszik, hogy bejött amit gondoltam rólad, mivel egyből támadásba lendültél és sértegetni próbálsz :D Nem kellettél csak egy több mint 10 évvel idősebb embernek, aki eljegyezni se akar téged (még egy piti gyűrűvel sem), és aki 30 évesen 2 millió összekaparására volt csak képes :D
#szánalmasakérdező
Ha el akarna venni már rég megtehette volna , vagy megkérhetett volna. Mit nem értesz ezen? Egyszerűen csak egy barátnőt akar akit dughat, de feleséget nem szeretne. Nem akarja elkötelezni így magàt. Ennyi.
Hogy csak téged nem akar, vagy eleve teljesen fosik a házasságtól, ellene van, azt csak ő maga tudja. És te, feltéve ha elmondja őszintén. De erre nincs sok esély, hisz eddig is hitegetett. A pénzre vonatkozó duma, valójában csak kifogás. Nem ez az oka, hogy nem kér meg.
Vedd elő a te pénzed és abból rendezd le a dolgokat.
Ne a máséra fájjon a fogad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!