Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mit csinaljak, ha együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinaljak, ha együtt vagyok a barátommal 3 éve és nem akar eljegyezni? Nekem minden álmom lenne, de ő csak annyit mond, hogy azert nem jegyzett meg el, mert gyűjt pénzt ra:) Félre van téve neki majdnem 2 milla:)

Figyelt kérdés
#megverem

2022. febr. 11. 09:09
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim válasza:
82%
Azért ez függ a korotoktól is :) én is három éve vagyok együtt a párommal, és 20 évesek vagyunk, gyűjtünk a kis álomházunkra is (szóval nem komolytalan kapcsolat :) ), de még nem jegyzett el engem, de nem is nyaggatom ezzel. Ha úgy érzi, hogy eljött az ideje úgyis megteszi. :) légy türelmes, mert ettől a témától ki tudnak borulni.
2022. febr. 11. 09:46
 12/57 anonim ***** válasza:
77%
Az mi kemény, hogy valakinek oké, több évbe telik összegyűjteni 2 millió forintot, majd azt viszont elszórja egy jegygyűrűre és eljegyzési partira mondjuk?!
2022. febr. 11. 09:47
 13/57 anonim válasza:
88%

Hány évesek vagytok? Ha 20-22 év körül, akkor nem csoda, hisz még iskola is lehet ott. Ha 30 év körül, az más, ebben az esetben vagy amiatt nem akar házasodni, mert vagy nem áll rá készen, vagy nem volt elég hosszú a kapcsolatotok, vagy csak azt várja hogy változz, hogy ne akard ezt ráerőszakolni.

És ne akard ráerőltetni, lehet emiatt a viselkedésed miatt később sem fogja akarni hogy a házastársad legyen.

2022. febr. 11. 09:48
 14/57 anonim ***** válasza:
89%

Tényleg jó lenne tudni, hány évesek vagytok.

Dolgoztok-e vagy tanultok?

Milyenek a lakásviszonyaitok? Együtt éltek-e, és ha igen albérletben vagy saját tulajdonú lakásban vagy egyéb konstrukcióban, és persze mennyi ideje laktok együtt?

2022. febr. 11. 09:49
 15/57 Gabóca Kabóca ***** válasza:
78%
7-es válaszolónak igaza van-Ha egy férfi odavan egy nőért úgy istenigazából akkor tényleg mindent megtesz nehogy elveszítse.Te nem vagy nagyon fontos neki.Barátnőimet 2-3 éven belül megkérték.Akit nem azt azóta sem.Jó az még a régi világ volt majdnem 30 éve.Magaddal is törődjél nehogy elveszelődj közben mert lehet hogy álomvilágban élsz hogy "így szeret,úgy szeret"hiszen mondta...A tettei mást mutatnak.
2022. febr. 11. 09:49
 16/57 anonim ***** válasza:
34%
Kár sietni, minek vegyen el, úgyis nagy eséllyel elváltok 2-3 év múlva. Nevetséges amit látok a környezetemben. Ez az esküvő dolog mintha csak egy kipipálandó dolog volna a nőknél amit jól lehet reklámozni a facebookon és rekordszámú like-ot begyűjteni vele. Aztán vége a felhajtásnak és jönnek a szürke hétköznapok amikbe aztán szépen bele is szürkülnek a párocskák. Nem jó ez így. Kellene egy kis pezsgés, izgalom ugye, aztán kezdődnek is a félreqrogatások jobbra-balra. Aztán jön a válás ami feloldja a feszült helyzetet és minden fasza. Komolyan mondom hogy hülye az a férfi aki megnősül. Egy érzelmi és anyagi csőd az egész. Én a pasid helyében nem esküvőre hanem repülőjegyre gyűjtenék aztán elröppennék a világ másik felére egy kis szigetre minél messzebb tőled, horgászgatnék és kezelgetném a bennszülött lányokat a pálmafák alatt.
2022. febr. 11. 09:56
 17/57 anonim ***** válasza:
82%

Nőként mondom, hogy engem el akartak már jegyezni, 1 év 3 hónap után, de én éreztem túl korainak. Pont amit írtak, hogy az jött le, hogy így akar lekötni. Na nem mintha ez baj lenne, mert én tényleg tudom az első pillanattól kezdve, hogy vele akarok mindent. De azt akartam, hogy úgy kérjen meg, hogy nem csak a vak hit meg a félelmek vezérlik, hanem a közösen elöltöltött idő hozománya ez a vágy benne.

3 év 3 hónap után kért meg újból, arra már igent mondtam. De őszintén, engem nem vonz az esküvő továbbra sem, viszont vele örömmel lépem meg.

31N

2022. febr. 11. 09:57
 18/57 anonim ***** válasza:
82%
Akar házasságot egyáltalán? Vagy megmondta már az elején, hogy nincsenek ilyen tervei csak leszartad?
2022. febr. 11. 10:00
 19/57 anonim ***** válasza:
51%

3 év … a mai világban mindenki annyira siet és annyira gyorsan akarnak mindent hogy ez számomra elképesztő.

Tegyük fel megvan az “igazi” akivel leakarod élni az EGÉSZ ÉLETEDET belegondolsz 40 év de jó esetben akár 50-60 évről beszélgetünk .

Ha ezt vesszük minek kell 1-2-3 év alatt mindent ?? Körül kell csak nézni, az emberek nem adnak lehetőséget arra hogy MEGISMERJÉK egymást, átélné én kemény dolgokat és tényleg összekovácsolódjanak.

3 év arra elég hogy megismered a másikat és élvezzétek egymás tarsosagat, túl vagytok már pár vitán de ez meg mindig annyira kevés idő a 40 évhez képest.

Komolyan nem értem a mai társadalmat…egyből kell a közös hitel az esküvő a gyerek elrepül összesen MAXIMUM 4 év és ott tartanak hogy nincs közös téma, a gyerek/gyerekek miatt a kettesben eltöltött idő majdnem egyenlo a 0-val és előtte se volt sok idejük kettesben..az egyetlen dolog ami összetartja a két embert az a hitel meg a papír, így más emberben lelik az örömüket majd azt mutatják hogy mennyire boldog tokeletes család..eltelik még 1-2 év és jön a válás, így durván 6 év alatt lepörgettek valamit amit 40 év alatt is lehetett volna.

2022. febr. 11. 10:03
 20/57 anonim ***** válasza:
65%

17-re:

Egy év után kértem meg a feleségem kezét, de ha nemet mondott volna, alighanem a kapcsolat is véget ért volna. Mondjuk mi már 30-on túl voltunk.

Nem bírom az ilyen játszmázást, hogy "én tényleg tudom az első pillanattól kezdve, hogy vele akarok mindent", de azért nemet mond mondvacsinált okokból.

2022. febr. 11. 10:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!