Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mit csinaljak, ha együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinaljak, ha együtt vagyok a barátommal 3 éve és nem akar eljegyezni? Nekem minden álmom lenne, de ő csak annyit mond, hogy azert nem jegyzett meg el, mert gyűjt pénzt ra:) Félre van téve neki majdnem 2 milla:)

Figyelt kérdés
#megverem

2022. febr. 11. 09:09
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
79%
#megverem??? Hát talán ezért nem akar eljegyezni
2022. febr. 11. 10:07
 22/57 anonim válasza:
57%
mondogasd neki reggel délbe este
2022. febr. 11. 10:14
 23/57 anonim ***** válasza:
73%

Az én exem eljegyzett, majd rá 8 hónapra megcsalt... :) Szóval az eljegyzés sem jelent semmit. Mondjuk én pont nem erőltettem ezt a témát, hogy jegyezzen el, saját döntése volt, ahogyan a megcsalás is.

Szóval ha erőlteted, ha nem, ha eljegyez, ha nem, akkor sem fix semmi. Inkább élvezzétek az együtt töltött időt, mert nem tudhatod, mit hoz a holnap, kár ilyeneken pörögni.

2022. febr. 11. 10:15
 24/57 anonim válasza:
62%
Megdugni jó vagy neki, de annyira nincs oda érted, hogy örökre hozzád is láncolja magát.
2022. febr. 11. 10:16
 25/57 anonim ***** válasza:
64%
Jézusom, nem tudom hány éves vagy (gyerek még?), de ilyen szánalmas személyiséggel örülj neki, hogy nem dobott még.
2022. febr. 11. 10:18
 26/57 anonim ***** válasza:
24%
Troll
2022. febr. 11. 10:21
 27/57 Andizsuzsi ***** válasza:
83%

"Hadd legyen az o dontese ez"

Az eljegyzés és a házasság a két fél közös döntése kellene, hogy legyen.

Normális kapcsolatban meg lehet azt beszélni, hogy akarnak-e összeházasodni, és ha igen, akkor mikor. Ha úgy gondolják, hogy igen, együtt képzelik el az életüket, akkor lehet eljgyzést tartani akkor is, ha az esküvőt későbbre gondolják.

2022. febr. 11. 10:26
 28/57 anonim ***** válasza:
34%

Vagy csak ami régen is volt...a férfira bízni ezt,és majd egyszer mikor úgy érzi, megkéri a lányt meglepve őt. 🤷‍♂️

Troll kerdes amúgy,a kérdezőt pont nem érdekli miket írtok itt amúgy.(nem is reagal)

2022. febr. 11. 10:31
 29/57 anonim válasza:
40%
Biztos okkal nem jegyez el. Ha erőszakoskodsz, akkor nem is fog.
2022. febr. 11. 10:35
 30/57 anonim ***** válasza:
81%

Mire mész vele, ha eljegyez, ha igazából nem is akar elvenni vagy nem érzi késznek magát a házasságra, vagy nem is akar igazából házasodni? A rokonságunkban volt olyan pár, ahol cirka 8 év után megtörtént az eljegyzés, ki volt tűzve az esküvő időpontja, aztán kb. 3 hónappal előtte szétmentek.

A barátod ha akar, eljegyez, de ha nem akar, hiába nyaggatod, úgysem fog. Felhozta ő valaha magától veled kapcsolatban a házasságot, akár csak távoli tervként? Vagy soha, és csak te akarod ezt az eljegyzést?

2022. febr. 11. 10:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!