Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak, ha együtt vagyok a barátommal 3 éve és nem akar eljegyezni? Nekem minden álmom lenne, de ő csak annyit mond, hogy azert nem jegyzett meg el, mert gyűjt pénzt ra:) Félre van téve neki majdnem 2 milla:)
Az én exem eljegyzett, majd rá 8 hónapra megcsalt... :) Szóval az eljegyzés sem jelent semmit. Mondjuk én pont nem erőltettem ezt a témát, hogy jegyezzen el, saját döntése volt, ahogyan a megcsalás is.
Szóval ha erőlteted, ha nem, ha eljegyez, ha nem, akkor sem fix semmi. Inkább élvezzétek az együtt töltött időt, mert nem tudhatod, mit hoz a holnap, kár ilyeneken pörögni.
"Hadd legyen az o dontese ez"
Az eljegyzés és a házasság a két fél közös döntése kellene, hogy legyen.
Normális kapcsolatban meg lehet azt beszélni, hogy akarnak-e összeházasodni, és ha igen, akkor mikor. Ha úgy gondolják, hogy igen, együtt képzelik el az életüket, akkor lehet eljgyzést tartani akkor is, ha az esküvőt későbbre gondolják.
Vagy csak ami régen is volt...a férfira bízni ezt,és majd egyszer mikor úgy érzi, megkéri a lányt meglepve őt. 🤷♂️
Troll kerdes amúgy,a kérdezőt pont nem érdekli miket írtok itt amúgy.(nem is reagal)
Mire mész vele, ha eljegyez, ha igazából nem is akar elvenni vagy nem érzi késznek magát a házasságra, vagy nem is akar igazából házasodni? A rokonságunkban volt olyan pár, ahol cirka 8 év után megtörtént az eljegyzés, ki volt tűzve az esküvő időpontja, aztán kb. 3 hónappal előtte szétmentek.
A barátod ha akar, eljegyez, de ha nem akar, hiába nyaggatod, úgysem fog. Felhozta ő valaha magától veled kapcsolatban a házasságot, akár csak távoli tervként? Vagy soha, és csak te akarod ezt az eljegyzést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!