Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak nekem fura? Jogosan akadtam ki?
Egyik ismerősöm, akivel jóba vagyok gratulál az exem eljegyzéséhez, és leírja még nekem messengeren, hogy örül, hogy együtt vannak a csajával, szép pár, összeillenek....
Hát én ezen kiakadtam..., és nem azért mert még érdekel exem, hanem hogy számára vad idegennek minek gratulál?!
Szerintem inkább azzal kéne, hogy foglalkozzon, hogy én a jelenlegi párommal boldog vagyok, jól nézünk ki együtt, stb.....
Én így gondolom!
Számomra az visszataszító, hogy amikor én együtt voltam a sráccal, addig előfordult , hogy negatívan nyilatkozott róla, illetve a kapcsolatunkról, most meg ezt teszi....
Ez most szerintem olyan mintha a saját fészkébe szart volna, bort iszik és vizet prédikál!
Kedved Mindenki!
Ezt megírtam neki pár napja :
Még annyit akartam mondani hogy másoknak gratulalsz, meg agyon dicséred őket, Tamastol meg megkérdezed a hátam mögött hogy mit szólt hozzá hogy rairtam az exeire
És érdekesmód amíg ott voltam a konyhában nem kérdezted meg, csak miután kimentem onnan
Azt ne mondd hogy ezt jó szándékból tetted....
Ez nálam kiveri a biztosítékot, gondolj bele hogy neked fordított helyzetben hogy esne
Én megbiztam benned, és mindig meghallgatták, de ezek szerint kár volt....
Eme levelemre választ viszont nem kaptam, vajon miért?!🤣😂
Ezekbe kár bármilyen szó.
Nekem is volt "jóindulatú" barátnőm, aki akkor kezdett el például haverkodni egy sráccal, amikor kiderült, hogy nem bírom a srácot, mert beszólogatott. Ugyanez a "barátnőm" miután szakítottam exemmel - mindennek elhordta amíg jártunk, hogy nem jól néz ki stb., egy buliban rámozdult. Exemmel amúgy jóban voltam, ő mesélte, hogy kihívta a csajt a szórakozóhely elé mielőtt elindult volna, és megmondta neki, hogy szánalmas. :D Teljesen ki volt borulva a csaj, még engem is felhívott, hogy őt megalázták. És nyilván már ignorálom, pedig irogat.
Sajnos neked ez nehezebb, de ha válaszol is, szard le. :/
Sunyi és rosszindulatú, szúrka-piszka emberrel szerintem teljesen felesleges belemenni "cicarharcba", meg pont kontraproduktív megírni neki őszintén, hogy neked rosszul esik a viselkedése, vagy bármi jelét adni, hogy kiakadtál rajta, mert az ilyennek pont az a célja, hogy kibillentsen a lelki békédből, és ez egy visszaigazolás neki arról, hogy sikerrel járt.
Velük szemben szerintem egy egészséges határtartás a fontos, ha már valamilyen szintű kapcsolatot fenn kell velük tartani, mint a ti esetetekben a keresztlányod miatt.
Én ebben a helyzetben én annyit reagáltam volna, hogy örülök, hogy ebben egyetértünk, szerintem is szép pár, és nagyon remélem, hogy boldogok lesznek együtt.
(Mondjuk én tényleg azt kívántam minden exemnek, hogy boldog legyen, és egyik iránt sem voltak rossz érzéseim, de ha nem így lett volna, egy ilyen rosszindulatú megjegyzésre akkor is így reagáltam volna, pont azért, mert az illetőnek az a pofára esés, ha látja, hogy nem érte el a célját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!