Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak nekem fura? Jogosan akadtam ki?
Egyik ismerősöm, akivel jóba vagyok gratulál az exem eljegyzéséhez, és leírja még nekem messengeren, hogy örül, hogy együtt vannak a csajával, szép pár, összeillenek....
Hát én ezen kiakadtam..., és nem azért mert még érdekel exem, hanem hogy számára vad idegennek minek gratulál?!
Szerintem inkább azzal kéne, hogy foglalkozzon, hogy én a jelenlegi párommal boldog vagyok, jól nézünk ki együtt, stb.....
Én így gondolom!
Számomra az visszataszító, hogy amikor én együtt voltam a sráccal, addig előfordult , hogy negatívan nyilatkozott róla, illetve a kapcsolatunkról, most meg ezt teszi....
Ez most szerintem olyan mintha a saját fészkébe szart volna, bort iszik és vizet prédikál!
Nagyon köszönöm #1-es, és #2-es!
Visszaigazolást nyert az, amit már korábban is gondoltam erről az ismerősömről!😊
Ez az illető már akkor elkezdett fúrni, mikor még a testvérével jártam ( született egy gyereke, és én lettem a keresztanyja, ezért tartjuk még a kapcsolatot... )
Illetve a mostani párkapcsolatomat is megpróbálta már tönkretenni...
"Visszaigazolást nyert az, amit már korábban is gondoltam erről az ismerősömről!😊
Ez az illető már akkor elkezdett fúrni, mikor még a testvérével jártam
Illetve a mostani párkapcsolatomat is megpróbálta már tönkretenni..."
Miért vagy vele jóban??
#8-as!
Mert a lánya a keresztlányom, a kislányt pedig nagyon szeretem!
Semmi másért....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!