Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan akadtam ki a páromra és a családjára?
Párommal nagyon ritkán megyünk bárhova is kettesben így kirándulni, mert mindig jön velünk a családja is, ami engem zavar, mert úgy azért nem túl romantikus. Most egy évig a munkahelye kirendelte külföldi munkára, nem találkoztunk október vége óta és megbeszéltük, hogy holnap elmegyünk KETTESBEN a kedvenc városunkba. Erre ma mondja, hogy jönne velünk az anyja meg a húga. Teljesen kiborultam, de azzal jön, hogy csak erre a 2 napra tudott haza jönni is velük is akar lenni, de a ma estét is ott tölti velük, pedig most nem azért, de szenteste se örülök, hogy külön vagyunk, de ez még érthető. A két ünnep közt kiutazok vele így azzal jönnek az anyjáék, hogy én tölthetek vele időt, de egyrészt az nem olyan, mert közben ő dolgozni fog másrészt felnőttként ne okozzon már problémát, hogy a párjával több időt tölt, főleg ebben a helyzetben, amiben most vagyunk.
Nem akarok ezen veszekedni, mert így is nagyon nehéz évünk van és nem kellenek a plusz bonyodalmak, de jól érzem, hogy ez irányomban elég aljas húzás?
Nem akarlak megbántani, de neked fogalmad sincs, mit jelent az a szó, hogy aljas...
Nem olyan emberrel van dolgod, aki hazudozik, iszik, csal. Egyszerűen csak a barátod szereti a családját. Ki tudja, meddig lesznek ők neki. Én például a két kezem összetenném, ha lenne, ki szóljon hozzám ma este... de nincs.
Szóval szerintem értékeld át a dolgokat az ő szemszögéből is!
"csak erre a 2 napra tudott haza jönni is velük is akar lenni"
Ennyi. Szó sincs aljasságról, csak a te önzőségedről.
Már bocsi,de nekem is legalább ugyan olyan fontos lenne ilyen esetben találkozni a családommal, mint a párommal. Nem te vagy az első számú atyaúristen, hanem egy ember, akit a párod szeret, de a családját is szereti. Ebben semmi aljas nincs.
Viszont azt hogy a távkapcsolat frusztrál, és ezt most máshol adod ki azt megértem, de most ne indokot keress hogy haragudhass rá, hanem vagy fogadd el, hogy 1 év távkapcsolat, vagy szakíts, vagy állapodjatok meg valami köztes megoldásban, ha te így nagyon magányos vagy. 1 év azért sok idő, nekem is 1 éves lett volna a távkapcsolatom, ha nem bukunk el kb. az első hónapban az egésszel. Szóval ja, te inkább az egész szitu miatt vagy már frusztrált és most máshol adod ki a haragod.
#4 Találkozni természetesen találkozik amúgy is velük és értem, hogy kevés a 2 nap, de én is két hónapja várom, hogy kicsit együtt lehessünk.
Fusztrál persze ez az egész, hogy külön vagyunk, de ez a probléma már régen is zavart. 10 kirándulásból 8x a családja is jön velünk, szerintem ez másnak se tetszene.
"megbeszéltük, hogy holnap elmegyünk KETTESBEN"
és mégsem
lehet, hogy nem vállal fel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!