Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mennyi idő után elvárható,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után elvárható, hogy elvegyen a pasim feleségül?

Figyelt kérdés
2021. aug. 5. 14:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
91%

Amikor úgy érzed. Aztán ha a pasid még nem tart veled egy szinten, választhatsz, hogy keresel komolyabbat, vagy vársz évekig, talán a semmire, mert sose fog elvenni.

Engem fél éven belül kért meg a férjem, és 1,5 év után házasodtunk. Tökéletes volt így.:)

Szóval, ahogy érzed.

2021. aug. 10. 00:08
 12/17 anonim ***** válasza:
64%
Nem elvárható.
2021. aug. 10. 11:37
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Beszélj vele, de ne követelőzz! Ha emiatt repülsz (ahogy 4-es írta), akkor nem ő az embered. Több időd lesz megtalálni az igazit.

Minden kapcsolatnak van egy ive, de lehet, hogy ő faziskésésbem van. Ismertem olyanokat, ahol 5-7 év után szakitottak, és a srác 1 év után elvette az új barátnőjét. Szóval nincs más recept, csak az őszinteség.

5: mi a bánat a kiélés korszaka? Ez elég lekezelően hangzik így.

2021. aug. 11. 22:42
 14/17 anonim ***** válasza:
81%
én úgy képzelem, hogy ahogy telik az idő egyre közelebb kerültök egymáshoz, és van egy pont aminél csak a házasság közelibb, itt elvárható, hogy megkérjen mert csak úgy tud tovább fejlődni a kapcsolat. ez lehet egy év vagy akár sok is.
2021. aug. 12. 03:08
 15/17 anonim ***** válasza:
21%
Meghallom a házasság szót köszönöm szépen arra van az ajtó!
2021. aug. 21. 00:51
 16/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem 3 év alatt ki lehet ismerni illetve meg a másikat,hogy eldöntse az ember hogy akarja e őt vagy sem,de van akinek 1 év is elég, és van aki 5-6 év után sem érzi úgy.

2021. aug. 22. 21:16
 17/17 anonim ***** válasza:

Mennyi idő után elvárható, hogy elvegyen a pasim feleségül?"

Semennyi, a házasság 2 emberen múlik, ha a nő ráerőszakolja annak megcsalás lesz a vége vagy válás rövid időn belül .

2021. aug. 22. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!