Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vendégségben elvárható a takarítás?
Figyelt kérdés
Kérdésem a következő, van egy férfi és egy nő. A nő átjár a férfihoz, van hogy ott is alszik, vagy a hétvégét ott tölti. Mennyire elvárható az, hogy ott takarítson, amikor ott van? Elvégre ő ott csak egy vendég.2021. júl. 30. 14:16
1/19 anonim válasza:
Vagy a férfinak kellene, ha nem volt ideje, akkor közösen.
2/19 anonim válasza:
Saját maga generálta mocskot takarítsa fel, ezen felül nincs dolga. PL a tányért mosogassa el amiből evett, de ablakot pucolnia nem kell.
4/19 anonim válasza:
Igen, azok a dolgok elvárhatóak, amiket ő maga is piszkít, mert ez azért már nem vendégség. Szóval mossa el a tányért maga után, ha egy hétvégét ott tölt, akkor főzhetnek és mosogathatnak együtt, letörölheti a konyhapultot, felsöpörhet az előszobában maga után, stb. Nyilván nem úgy, hogy a férfi addig mereszti a fenekét, és nem a férfi után. Szóval ez nem az átmegyünk az anyóshoz vasárnapi ebédre szint már.
5/19 anonim válasza:
Kérdés, hogy a pasi is átmegy-e rendszeresen a nőhöz. Akkor mindenki takarítsa a saját lakását, esetleg közösen. Ha rendszeresen átmész, az már nem vendégég. A kuplerájt, koszos edényt eltakaríthatod magad után, akár nő vagy, akár férfi.
6/19 A kérdező kommentje:
Nem erre vonatkozik a kérdésem, amit írtok. Én vagyok a nő ebben a sztoriban. Természetesen rendet és tisztaságot tartok körül otthon is, és máshol is. Elrakom, és elmosom magma után a kávésbögrét, és a fürdőben is eltakarítom a hajakat. Semmiféle koszt, mocskot nem generálok abban a lakásban, mégis le vagyok cseszve, amikor odamegyek, hogy miért nem állok neki takarítani. Elég nekem a saját lakásomat takarítani. Akkor lehet ezentúl átállok arra, hogy jöjjön ő hozzám, és takarítson ő nálam, és akkor nekem soha többet nem kell. Tényleg ez így rendben van szerintetek? Ezt furcsállom.
2021. júl. 30. 14:40
7/19 anonim válasza:
Nem, ez így nincs rendben, de ha rossz válaszokat kapsz, akkor te fogalmaztad rosszul a kérdést.
Amúgy meg, ha neked is van lakásod, akkor igen, vagy járjon ő oda, vagy járjatok felváltva egymáshoz. De neked ott utána nem kötelességed semmit sem megcsinálni, csak amit te vagy ketten közösen csináltok.
8/19 A kérdező kommentje:
Itt arról van szó konkrétan, hogy elvárás, hogy én mint egy takarítónő funkcionáljak, tehát ha átmegyek, azonnal kezdjek el takarítani, miközben ő akár hetek óta a porszívót sem fogta meg a saját lakásában. Nálam például alap, hogy nem mástól várom el, hogy kitakarítson nálam, mert megcsinálom én, hisz az én lakásom, valamint nem azért hívok oda valakit, hogy takarítson.
2021. júl. 30. 14:49
9/19 anonim válasza:
Ja, hogy bejárónői szolgáltatást rendel a pasika a lakásába tőled? Képzeld, mi lenne, ha netán elkövetnéd azt a hibát, hogy összeköltözöl vele.
RÖhögve otthagynám.
10/19 A kérdező kommentje:
Ha összeköltöznék vele, az más lenne, mert akkor már azért magaménak érezném azt a lakást, meg nem két helyen kéne ganéznom. De ez így sok, hogy megcsinálom a sajátomat, aztán még csináljam meg az övét is...
2021. júl. 30. 14:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!