Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ebben az esetben "elvárható" lenne egy eljegyzés?
Szerintem csak akkor van értelme az eljegyzésnek, ha 1 éven belül esküvő is van... Szóval, ha úgy érzed, nincs még rá pénzetek, időtök, vagy bármi, teljesen felesleges még ezen fennakadni.
Ha eddig távkapcsolatban éltek, gondolom, akkor nem is laktak együtt... Ha így van, akkor aztán tényleg felesleges eljegyzést tartani. Könnyne lehet, hogy 1 hónapnyi együttélés után ordítva menekültök egymás elől.
Laktak már együtt. És most is sok időt töltenek együtt, gyakorlatilag tudják milyen az együttélés és imádnak együtt lenni.
A kérdést egy kívülálló ihlette, aki szerint "illene" eljegyzés már.
Köszi a válaszaitokat
A távkapcsolat miatt lehet, hogy úgy érzi a fiú, hogy "újra fel kell építeni a kapcsolatot".
Nem szabad egyből belevágni mindenbe. Először meg kell tanulnotok együtt élni. Ha a fiú most erre szenteli az idejét, hogy még jobban megismerhessen, meg tudja, milyen az együtt élés veled, akkor az az jelenti, hogy komolyan gondolja veled, és ez becsülendő.
Ha a párod is belement abba, hogy feladd az eddigi életedet, hogy végre igazából együtt lehessetek, akkor nincs mitől félned. Hagyj neki egy kis időd és ne erőltesd rá.
A türelem rózsát terem, szokták mondani ;)
"egyébként 5 éve vannak együtt, 3 éve távkapcsolatban..."
Ez alapján nekem úgy tűnik, hogy az első 2 évben lakatak együtt, majd utána 3 év távkapcsolatban. Az ember ez alatt az idő alatt sokat változik. Újra meg kell "tanulnotok" együtt élni egymással, ahogy fent is írtam.
nem rólam van szó, de köszi a válaszokat.
Így a 3 év alatt is laktak együtt közbe-közbe.
Nagyon köszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!