Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ebben az esetben "elvárható" lenne egy eljegyzés?
Figyelt kérdés
Persze azt, hogy "elvárható" képletesen értsétek...A lány az egyetemet, ahol eddig járt ott hagyja, máshol mesterizik amiatt, hogy 3 év után a párjával lehessen, más városba is költözik a párja miatt, feladja eddigi életét, sikereit. A srác megkéne hozza ezt a döntést? Fontos gesztus lenne ez most részéről? Főleg, ha amúgy is régóta szeretnék az eljegyzést, ez most még aktuálisabbá teszi szerintetek, vagy nem változtat ez semmin?2012. ápr. 16. 12:36
11/16 anonim válasza:
Eljegyzés, és az hogy a lány mit csinál az teljesen külön dolog. Amikor a srác úgy érzi akkor tegye meg. Szval egyáltalán nem elvárható semmilyen helyzetben sem. Jön amikor jönni kell.
12/16 anonim válasza:
"Amikor a srác úgy érzi akkor tegye meg."
Sokan úgy érzik ez a férfi dolga...pedig közös döntés, amit együtt van értelme meghozni. Döntés, hogy igen, készen állunk az esküvőre.
Szerintem a kérdésben szereplő pár még nem itt tart. Majd ha sikerült összeköltözni és 1-2 évet együtt élni akkor válik aktuálissá.
Szerintem!
23N
13/16 anonim válasza:
Nem, nem elvárható. A lány döntése volt, hogy odaköltözik és feladja korábbi életét, ha jól értem, azért, mert ő együtt akart lenni a sráccal.
14/16 A kérdező kommentje:
De ha a lány nem "adta volna fel" nem lehetnének együtt. Azért egyiküknek csak "áldozatot" kell hozni, ha együtt akarnak élni, nem? Most mindegy, hogy a lány akarta vagy sem, a srácnak is ugyanannyira jó a döntés.
Köszi a válaszokat
2012. ápr. 16. 22:35
15/16 anonim válasza:
A lány azért döntött így,mert együtt akart lenni a fiúval,mert önzetlenül szereti vagy feleség akar lenni és ez egy csere-kereskedelem csak a fiú még nem tudja,hogy ára van a költözésnek.
16/16 anonim válasza:
Azért szerintem egy eljegyzés nem áldozat, amit a fiú hoz, és nem szívesség, amit a lánynak tesznek, hanem annak a jele, hogy mindkettejük szerint eljutott idáig a kapcsolat. Ha a lány ennyi mindent feladott a srác kedvéért, akkor úgy igazságos, hogy legközelebb a srác mond le valami fontosról, ha a kapcsolat úgy kívánja (pl. ő is hajlandó lesz költözni, ha a lány máshol kap munkát), de az, hogy eljegyzi, ne minősüljön már ilyen áldozathozatalnak :) az meg, hogy mások szerint mi illik, ne befolyásoljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!