Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 4ev után sem kérte meg a kezem, akkor már nem is fogja?
#32: A házasság egy fontos intézmény, amely a szabad kapcsolattal szemben az egész hátralevő életre való szorosabb elkötelezettséget jelenti. Legalábbis ez áll lényegében a házassági fogadalomban, még ha nem is jut mindig ilyesféleképpen, 'expressis verbis' kifejezésre a fogadalom megfogalmazásában. Leszámítva a pátoszt, ami ezt a fogadalmat (nyugodtan nevezhetjük eskünek is; innen az "esküvő" kifejezés) körülárnyalja vagy körülragyogja (kinek-kinek tetszés szerint), a házasság az erős és a gyenge jellem próbaköve, vízválasztója. A házassági krízis esetleg egy elhamarkodott döntés, félresiklott kalkuláció, a közös élet koncepciózus tervének hiányából adódó improvizáció következménye is lehet, de ez megint csakis vagy az egyik fél, vagy mindkét házastárs jellembeli sajátosságaiból eredhet. A gyenge leggyakrabban teljesen feladja az ún. "jóban-rosszban" fogadalom-kitételt, mert eleve fel sem fogta annak igazi értelmét.
A megbocsátás hiánya is lehet jellembeli megingás, de ez nem ennyire általános érvényű, főleg nem a krízist kiváltó konkrét ok(ok) nyilvánosságra hozatalának hiánya esetén.
Aki nem hàzassàgban szült gyereket az mièrt poronty? 😑
Ùgy rühellem ezt a szòt!!! 👹👹
"Kisgyermek" ezt olvasni is szèp🤠 Az Isten verje meg azt, aki nem tudja normàlisan le ìrni 🤗
Èn sem szültem hàzassàgban! Nekem nem fontos. Boldogsàg ès a szeretet fontosabb.Ha meg unja velem az èletet akkor fogja magàt ès le lèp! Nem egy pappìr fogja vissza tartani. Hàzassàg nagyon règ mùltja. Ez nem az 50-60-as èvek hello! Pappìr nèlkül is lehet szülni. Minek ahoz papìr?! Utànna meg amùgy is teljessen felesleges!! Vagy ha a pènz igènylèshez vagy mi van otthon akkor kell...akkor okè. De amùgy minek? Akinek nincs papìrja az is meg kap ugyan ùgy mindent! Hàt igen.. Lehet valakinek èlmèny LENNE HA, a pàrja felhùznà a gyűrűt az ujjàra, meg alàìrnà azt a szèp könyvet hogy felesègül fogadta.. nekem ezek mind hülyesègek 🤷♀️🤷♀️ DE! Kedves kèrdező màr megsem haragudj.. 😁 Te ezt miből gondoltad hogy 2 db Gyermek utàn mèg, el is fog venni?? Előtte kellett volna nagy szàdnak lenni hogy okè, szülök neked 5-öt is de akkor előbb àlld a szavadat menjük időpontra stb.. De sajnos ez nem ìgy lett. 4 èv 2 Gyermek utàn is tudjàk hogy egypàrt/csalàdot alkototok. Nem változtat azon a pappìr semmit sem !Csak te is szeretnèd ha tudnàk hogy te is házassàgban èlsz, ès ha Pl. be mennèl ügyet intèzni nem ùgy nèznènek ràd hogy, Pl:, Ez mit akar itt?! Csak hàt a pàrod nèlkül sokszor nem intèzhetsz semmitsem. Jobb ìgy lenni. ☺
#35 Ordít rólad, hogy azért nem házasságban szültél, mert nem akartak elvenni. 😂😒 Aki ennyire bizonygatja, hogy mennyire boldog házasság nélkül, meg amúgy mennyire szar, középkori dolog a házasság, az azért foglalkozik ennyit a témával, mert megkeseredett és irigy azokra, akiknek vele ellentétben összejött 😙
Az Isten verje meg azt, aki nem tudja normálisan leírni a "papír" szót. A házasságon kívüli porontypotyogtatás helyett inkább egy helyesírási szótárt kellett volna forgatnod...
Ès te azt honnan veszed hogy nem voltam hàzas kis szìvem 😂
Csak a te agyadban vannak ilyenek hogy :. Megkeseredett meg stb. Az èn mamàm 60 ève èl ùgy a papàmmal hogy nem hàzasok ;))))))) 😘😘😘😘😘😘
#38 "Kis szívem" 😂😂😂
Olvass már vissza, hogy mit írtál: "Èn sem szültem hàzassàgban!"
Az nem releváns, hogy ellés előtt házas voltál-e vagy sem. (Gondolom nem ismered a "releváns" szó jelentését, nézz utána gyorsan.) A mostani pasid nem akar elvenni, esküvő nélkül lett poronty, és bizony, ezért vagy irigy és megkeseredett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!