Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 4ev után sem kérte meg a kezem, akkor már nem is fogja?
Én ismerek olyan párt akik 34év után házasodtak meg,de kollégám is így volt ezzel. 60. Születésnapján kérte meg a barátnőjét. Azthiszem 17évig éltek együtt🙂
Ne add fel, ne eröltesd, a házasság nekünk nagyon nagy dolog. Bármennyire is szeretek valakit ez egy korszakváltás. Addig szabad voltál ezután közösséget alkottok és immár csak ketten működtök.
Én férfiként nagyon keresem azt akivel örökre összekötöm az életem,de eddig senkire nem mondtam volna,hogy Ő a nagy Ő🙂
A sógorom bátyja 7 évig járt a kiválasztottjával, aztán a fiú megkérte a lány kezét; összeházasodtak, majd kerek 1 év múltán már váltak is, mert a neje megcsalta.
Ne csüggedj, fő az optimizmus!
Óriási hiba ha arra vársz, hogy megkérje a kezed. Ha szeretnél házasodni, akkor beszélj vele. Ha nem beszélsz, valószinüleg sosem fogja megkérni a kezed. Sok pasit a házasság egyáltalán nem érdekel. Muszáj beszélned vele erről, nem úszod meg.
Ami még nagyon fontos, hogy ha úgy alakul, hogy összeházasodtok, azzal együtt egyáltalán nem lehet semmilyen plusz elvárásod a párod felé a házasság után, ami előtte nem volt. Mert nem fog változni semmi sem a kapcsolatotokban. Sokan ott rontják el, hogy "na majd a házasság után..." NEM, utána is pont olyan lesz, mint eddig. Néha a házasság utáni plusz elvárások teszik tönkre a kapcsolatot. A párod egyetlen hibája sem fog megjavulni a házasság miatt. Semmit nem szabad várni a házasságtól. Pont olyan lesz utána minden, mint előtte volt. Ha most van valami problémátok, az a házasság után is pont megmarad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!