Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ha 4ev után sem kérte meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 4ev után sem kérte meg a kezem, akkor már nem is fogja?

Figyelt kérdés
2021. máj. 22. 15:10
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
80%
Azért a férj és feleség más, mit pasim csajom.
2021. máj. 22. 16:30
 12/41 anonim ***** válasza:
39%

Én ismerek olyan párt akik 34év után házasodtak meg,de kollégám is így volt ezzel. 60. Születésnapján kérte meg a barátnőjét. Azthiszem 17évig éltek együtt🙂

Ne add fel, ne eröltesd, a házasság nekünk nagyon nagy dolog. Bármennyire is szeretek valakit ez egy korszakváltás. Addig szabad voltál ezután közösséget alkottok és immár csak ketten működtök.

Én férfiként nagyon keresem azt akivel örökre összekötöm az életem,de eddig senkire nem mondtam volna,hogy Ő a nagy Ő🙂

2021. máj. 22. 16:55
 13/41 anonim ***** válasza:
13%
Én is keresem. Sajnos jelenleg gyászolok, mert az utóbbi kapcsolatomban volt egy nehéz hónapunk és elhagyott a párom.
2021. máj. 22. 16:58
 14/41 anonim ***** válasza:
39%
Nekünknis 2 gyerekünk van, de mi 20 éve vagyunk együtt. Viccesen néha megjegyzem, hogy jobb is, hogy nem vett el, mert már elváltam volna tőle.
2021. máj. 22. 21:31
 15/41 anonim válasza:
20%
ücv szerintem nem azon múlik hány éve vagytok eggyütt.de ha neked ez fontos akkor beszélj vele lehet hogy akkor megkér hamarabb mint ő gondolja most.nekem egy kapcsolatom ezért ment tönkre mert nekem nem ez volt a lényeg hanem hogy jól meglegyünk egymással.
2021. máj. 24. 07:46
 16/41 anonim ***** válasza:
71%
Nem mindenki akar házasodni, vagy nem sürgeti. Van ismerősöm, akik kb 15 év és 3 gyerek után házasodtak, de ott egyik fél sem akart igazán házasodni, nem tartották lényegesnek, aztán egyszer úgy érezték, mégis. Beszélgetni kéne róla, hogy neki mi a véleménye a házasságról, de az fura, hogy ennyi idő alatt ez a téma nem vetődött fel, főleg, ha téged foglalkoztat.
2021. máj. 24. 09:54
 17/41 anonim ***** válasza:
13%

A sógorom bátyja 7 évig járt a kiválasztottjával, aztán a fiú megkérte a lány kezét; összeházasodtak, majd kerek 1 év múltán már váltak is, mert a neje megcsalta.

Ne csüggedj, fő az optimizmus!

2021. máj. 25. 05:05
 18/41 anonim ***** válasza:
94%

Óriási hiba ha arra vársz, hogy megkérje a kezed. Ha szeretnél házasodni, akkor beszélj vele. Ha nem beszélsz, valószinüleg sosem fogja megkérni a kezed. Sok pasit a házasság egyáltalán nem érdekel. Muszáj beszélned vele erről, nem úszod meg.

Ami még nagyon fontos, hogy ha úgy alakul, hogy összeházasodtok, azzal együtt egyáltalán nem lehet semmilyen plusz elvárásod a párod felé a házasság után, ami előtte nem volt. Mert nem fog változni semmi sem a kapcsolatotokban. Sokan ott rontják el, hogy "na majd a házasság után..." NEM, utána is pont olyan lesz, mint eddig. Néha a házasság utáni plusz elvárások teszik tönkre a kapcsolatot. A párod egyetlen hibája sem fog megjavulni a házasság miatt. Semmit nem szabad várni a házasságtól. Pont olyan lesz utána minden, mint előtte volt. Ha most van valami problémátok, az a házasság után is pont megmarad.

2021. máj. 25. 09:10
 19/41 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezzed meg a partneredet, hogy mi az elképzelése. Élettársi vagy házastársi kapcsolat? Megmondhatod, hogy te esküvőt szeretnél. Tehát mindenképpen beszélnetek kell a témáról!
2021. máj. 25. 17:05
 20/41 anonim ***** válasza:
64%
Nem valószínű. Ha akarta volna, már megkért vagy el is vehetett volna. + Aki már kölyköt is pottyantott házasság nélkül, azt ritkán veszik feleségül. Előbb kellett volna gondolkodni.
2021. máj. 25. 22:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.