Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 4ev után sem kérte meg a kezem, akkor már nem is
fogja?
Most nagyon le leszek pontozva. Egyrészt ennyi év és két gyerek után nem értem, hogy ezt miért itt a GYK-n kérdezed meg? Nincs annyira mély a kapcsolatotok, hogy beszélgessetek mindenről, akár erről is?
Másrészt ennyi idő után miért fontos, hogy egy harmadik fél megmondja, hogy együtt vagytok? Mire kell a házasság ezek után? Eddig 21 év nagyon boldog házassággal a hátam mögött gondlom úgy, hogy nem ezen múlik semmi.
Amúgy meg akár te is mekérheted az ő kezét, szerintem az is életre szóló sztori marad, amit majd az unokáknak is mesélhettek.
2021. máj. 27. 08:20
4 éve vagytok együtt és már van 2 kölykötök? :D Kb. egy ismeretlennek szültél, nem csodálom, hogy azt sem volt idő gyerekcsinálás előtt megbeszélni, hogy mi a véleménye a házasságról úgy általában.
"Kapcsolatunk is jól működik" - aha, persze. Mikor azt sem tudod, hogy el akar-e venni. Egyébként nem valószínű, ha kellenél feleségnek, még gyerek előtt kellettél volna.
2021. máj. 27. 12:28
Az a baj, hogy a pasikat a csajok megpróbálják megérteni a saját nézőpontjukból. Ez nem így működik. A pasik gyakran le se sz.rják a házasságot (pl. én is ilyen vagyok). Ha 4 év után még nem kérte meg a kezed, akkor 99%, hogy a te pasid is ilyen. Így 99% esély van arra, hogy SOHA nem fogja megkérni a kezed magától, ha te nem beszélsz vele róla. Én se kértem volna meg a feleségem kezét, ha nem tudtam volna, hogy ő ezt szeretné. De tudtam, mert beszlélgettünk róla, így már 4 éve házasok vagyunk. Szerintem visznylag gyakori hiba, hogy a felek nem beszélnek egymással ilyen dolgokról. Gyakori, de hiba!
2021. máj. 28. 10:02
Mi beszéltünk róla, de átcseszte a fejem. Merthogy nem vett el végül,de gyerek meg született. Hát nem is maradtunk együtt, voltak más problémák is. Soha többet nem szülök még egy gyereket házasságon kívül.
2021. máj. 28. 10:15
24. Ez csak a te hibád, nem másé. Alap, hogy akinek a házasság fontos, annak előbbre való a házasságkötés, és max utána vállal gyereket, mert ha előbb jön gyerek, a pasik 99%-a már nem is fog elvenni, hiszen így is megkapta amit akar.
2021. máj. 28. 14:52
2021. máj. 28. 15:22
De nem is maradtam vele. Szoval cseszheti. Azóta is egyedul tengodik
2021. máj. 28. 15:23
Neked meg a nyakadon maradt egy gyerek és egyedül tengődsz vele. Az exed járt jobban.
2021. máj. 28. 16:30
Nem mondtam , hogy egyedul maradtam.
2021. máj. 28. 19:46
Akinek a házasság fontosabb mint a párkapcsolat, azt azért nagyon sajnálom... :(
2021. máj. 29. 08:12
Kapcsolódó kérdések: