Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak azért kérte meg a kezem mert terhes vagyok?
Teszteltem pozitív lett ő az nap eltűnt 2 órára azt mondta barátjánal volt szerintem az nem igaz mert akkor felveszi a telefont.
Másnap elvitt vacsorázni és megkérte a kezem.
Nekem ez így olyan mintha azért kért volna meg. Szeretjük egymást nagyon de már 1 hete ezen jár az agyam.
Vagy vett egy gyűrűt 2 óra alatt.
33/f
3 féle verzió jutott eszembe.
1. Gyorsan elment kidugni magát az exével, ezzel lezárva a múltat, majd másnap bűntudatból, figyelemelterelésből eljegyzett.
2. A szülei erősen benevelték, hogy gyerek csak házasságba születhet.
3. Tényleg nagyon szeret, gondolta übereli életetek egyik legszebb napjait.
Utolsó, nem tudom, miért írod ezt, szerintem nem von le a dolog értékéből, hogy terhes. Megjegyzem, hány nőt nem vesznek el terhesen sem, sőt ha megszült, akkor sem.
Kérdező, Te pedig ne aggódjál már mindenen. Ha nem akarna, terhesen sem jegyzett volna el, aki pasinak nem kellesz, annak ha a gyerekét várod, akkor sem kellenél. Szóval ne gondolkozz baromságokon légyszi. Sok boldogságot:)
Nyilván azért kérte meg, és nyilván a környezetetekben mindenki erre fog gondolni. Ezt nem mosod le magadról, még akkor se, ha valójában előbb-utóbb magától is eljegyzett volna.
Vigasztaljon a tudat, hogy tele van most az ország ilyen párokkal, én legalábbis ezt látom mindenhol. Évekig járnak, eljegyzés sehol, majd a csajszi fel lesz koppintva, és egyből jön a gyűrű, 5-6 hónapos terhesen meg az esküvő. A kétszínűek 1 évre rá még templomi esküvőt is rendeznek.
Én úgy gondolom, hogy inkább örülj neki, hogy van annyira becsületes a párod, hogy legalább a rajkó miatt el akar venni, mert sok nő még terhesen, vagy 2-3 gyerek után is csak pasim-csajom kapcsolatban él a párjával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!