Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Csak azért kérte meg a kezem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak azért kérte meg a kezem mert terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Teszteltem pozitív lett ő az nap eltűnt 2 órára azt mondta barátjánal volt szerintem az nem igaz mert akkor felveszi a telefont.

Másnap elvitt vacsorázni és megkérte a kezem.

Nekem ez így olyan mintha azért kért volna meg. Szeretjük egymást nagyon de már 1 hete ezen jár az agyam.

2019. aug. 17. 19:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
82%

9. Azért írtam mert a kérdező kérdezett, ên meg vàlaszoltam, leírtam amit gondolok a sztorival kapcsolatban, ahogy mindenki màs is leírta a véleményét.

Szerinted nem von le dolog értékéből, hogy a palijànak amúgy esze àgàban se volt feleségül venni ( különben megkérte volna màr) csak most hirtelen, hogy kiderült a csaja ( a kérdező) bekapta a legyet. Szerintem meg igen, levon, nem is keveset. Ennyi.

Véleménykülönbségekről felesleges vitàt nyitni.

2019. aug. 19. 03:12
 12/14 anonim ***** válasza:
84%
Egyetértek #11. Én is úgy gondolom, hogy ha nem is teljes mértékben a terhesség miatt jegyzett el, de ez is benne van. Lehet gondolkodott már rajta, de nem mostanában tervezte. Én is úgy érezném, hogy ha nem lenne a baba, még várna vele. Nagy terhespocakkal fehér ruhában házasodni pedig számomra abszolút az a helyzet, hogy semmiképpen ne. Inkább várnék az esküvővel a gyerek születéséig, és akkor is csak egy kis szerény összejövetelt tartanék.
2019. aug. 20. 19:27
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Menjetek el most 2 tanúval a polgári szertartásra, aztán amikor meglett a gyerek, akkor tartsatok nagy lagzit. Ez mostanság a szokás. ÉS szerintem nem rossz.
2019. aug. 22. 12:01
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
#13 Szokás azoknak az embereknek a körében, akiket a rajkó nélkül sose vett volna el a palijuk, és elég prolik hozzá, hogy igényeljék a nagy "bulikát" meg a színjátékot a templomban.
2019. aug. 29. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!