Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos elvárás az tőlem, hogy szeretném ha feleségül venne?
Én csak azt nem értem, hogy az emberek miért nem kommunikálnak őszintén egymással? Nem az számít, amit itt mi mondunk, hanem az, amit a kedvesed.
Maga az elképzelésed nem azt mondom, hogy jogos, hanem természetes. Éppen ez a jó, hogy házasságpárti vagy, jómagam is az vagyok, világ életemben az voltam. Üljetek le az uraddal beszélgetni és kérdezd őt erről a témáról, mi a véleménye, mennyire gondolja komolyan veled stb... Mond el, h ez mennyit jelenten neked, DE! semmit nem szabad erőltetni. Akkor bukta az egész. A férfi menekül, ha bármire kényszeríteni akarják. Ő nyugalommal konstatálja, hogy neked erre igényed van, aztán vagy cselekszik, vagy nem (ha nem érzi biztosnak a kapcsolatot).
Mi a barátommal majdnem két és fél éve vagyunk együtt. Ő nagyon jól tudja, h mennyire házasságpárti vagyok, hál' Istennek ő is, és azt is megmondtam, h gyereket se szülnék házasság nélkül. nekem ez számtalan okból fontos.
Lényeg a lényegtelenségben, tessék megbeszélni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!