Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen meglepetés volt számodra az eljegyzés?
Egyre gyakrabban kerül szóba köztünk a házasság/gyerekvállalás téma, mivel már lassan 6 éve vagyunk együtt, de az eljegyzés még nem történt meg. Nem szeretném direktben szóbahozni, mert szeretném, ha tényleg meglepetés lenne és akkor történne, amikor már igazán készen áll rá a barátom is. Ő is szokta magától mondogatni meg tervezi milyen legyen az esküvőnk, de ez persze így önmagában semmit sem számít.
Olyan sztorikra lennék kiváncsi, ahol megérte várni és nem siettetni a másik felet, aztán eljött a nagy nap, amikor a semmiből megtörtént a lánykérés (esetleg pasikérés:)). Nektek hogyan történt?
Sejtettem, hogy valamikor abban az évben fog történni, mert egyszer megjegyeztem neki, hogy csalódtam, amikor az ötödik évfordulón nem kért meg.
Elmentünk egy hétvegi táncos rendezvényre, az órák után a vacsorához meg az estéhez készülődtem. Sokat bíbelődtem, késésben voltunk, ezért felkaptam a kabátot hogy na akkor induljunk. Erre ő kivette a kezemből a kabátot és megforgatott ("hadd nézzem, milyen csinos vagy!") és mire felé fordultam, térden állt a gyűrűvel. Nagyon meglepett, akkor egyáltalán nem is számítottam rá! 6 év után számíthattam volna rá egy ilyen romantikus hétvégén.
Engem 2,5 hónap után kért meg a férjem.
Azzal az ötlettel állt elő, hogy vegyünk egymásnak ajándékba gyűrűt, majd vásárlás után mindkettőt ő tette el. Végül az esti tűzijáték alatt térdelt le elém amit az erkélyről néztünk, és akkor kérte meg a kezem.:)
Nem mondanám, hogy teljes meglepetés volt, mert tudtam, hogy készül rá, de azt hittem többet fog várni, pl fél évet, vagy az 1. évfordulónkig.
Egyébként 11 éve vagyunk együtt, 9,5 éve házasok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!