Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ebből lehet komolyabb előre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebből lehet komolyabb előre lépés?

Figyelt kérdés
6 éve élünk együtt, (33F/31N)Eddig mindent felesbe fizetünk, semmire nem hívott meg soha.. Néha jól esne, de már beletorodtem. Nem nagyon akar lépni előre sem, azaz szintet lépni a kapcsolatban, mint eljegyzés, hazzasag. Nem tudom, hogy egyáltalán érdemese együtt maradni, felek ha gyerek lesz is, mindent elfelezunk úgy, hogy csak gyeden lesz. Ő nagyon jól keres, saját lakás, autó, vállalkozás. Mégis ilyen.. Eleinte azt hittem, hogy azért csinálja mert tesztel, hogy én le akarom e húzni, de ennyi év után nyilván látja, hogy nem. Aki volt hasonló kaocsatban, lett változás?
2021. ápr. 17. 10:56
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
97%

Amugy meg családalapitasrol van szo. A család az egy egység. Nem en meg te, hanem MI.

A smucigok ezt nem fogják soha erteni. Nem is kell nekik szülni.

2021. ápr. 17. 11:47
 22/36 anonim ***** válasza:
24%

19 . Ki mondta , hogy adja fel.

Keressen mást. Ja..az a más nem ilyen gazdag.

2021. ápr. 17. 11:49
 23/36 anonim ***** válasza:
100%

6 év után ez nevetséges probléma, fel sem kellene merülnie. Nektek már meg kellett volna beszélni, hogy milyen jövőt képzeltek, merre haladtok, korotokból adódóan házasság, gyerek téma lenne aktuális.

Ha itt tartotok, akkor felejtős vele hosszú távban gondolkozni!

2021. ápr. 17. 11:56
 24/36 anonim ***** válasza:
91%

Párom módos családból származik, támogattak minket nagy mértékben. Egyszem gyermekük a férjem. Még a végrendeletbe is beleírtak engem is, hogy bármi is történne a kapcsolatunkkal a gyerekeink biztos anyagi biztonságban legyenek.

Tehát az örökségen osztozni fogunk, még akkor is ha elválunk.

2021. ápr. 17. 11:57
 25/36 anonim ***** válasza:
97%
Ti nem egyutt eltek, hanem egymas mellett. Lathatoan nulla csaladfenntarto oszton van benne. Ha lenne gyerek, se nem fizetne semmit, se nem foglalkozna vele. Radtolna mindent, o pedig a szuletesnapon egy orias meretu plussel elintezne az "o dolgat". A legfobb celotok ugy nez ki teljesen ellentetes. A nok nem ezt szoktak keresni egy kapcsolatban. Te megis 6 eve egy ilyenben vagy. Megkerdezhetem, hogy miert?
2021. ápr. 17. 12:06
 26/36 A kérdező kommentje:
Szeretem, és úgy gondoltam ha látja, hogy én nem lehuzni akarom majd változik.
2021. ápr. 17. 12:11
 27/36 anonim ***** válasza:
100%
Véletlenül se szülj neki gyereket. És lehetőleg minél előbb hagyd ott.
2021. ápr. 17. 12:11
 28/36 anonim ***** válasza:
10%

🙂 30 éves férfi vagyok. A barátnőm nem hívott meg soha semmire. Ő nettó 500at keres, én minimálbéres árufeltöltő vagyok a spárban.

Szeretném ha közös kasszán lennénk és nem lenne ilyen smucig szar a barátnőm, hogy az egész fizetését magának tartja meg.

Remélem engem is támogattok ebben.

2021. ápr. 17. 12:41
 29/36 anonim ***** válasza:
15%

17, Nem csak hogy hülye vagy, de még büszke is vagy rá. 😃

Volt 1 kérdés, hogy mit tennének a nők az ajándék ékszerekkel szakítás után. 90% adná a zaciba és már rakná is el a pénzt belőle. Egy lyukas kibolyhosodott sálat nem adnék ezeknek -10fokban, nem hogy felezzem a saját fizetésem meg drága ékszereket vegyek. Lószart azt. 😂

2021. ápr. 17. 12:51
 30/36 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyenek a saját kölyküktől is sajnálnak mindent. Es a gyt miatt is csak sírnak.

Maguknak valok nem csaladapának meg tarsnak. Nem tarsak.

2021. ápr. 17. 12:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!