Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebből lehet komolyabb előre lépés?
Nem kotelezodik el.
Aki az anyagiakta sem akafja megosztani az az eletét pláne nem akarja.
En ezt mondtam is exemnek (hasonlo volt a felállás koztunk mint nalatok csak volt eljegyzés), hogy ugy akar gyereket is, ill lelki szemeim elott látom azt, hogy amig ő éldegél a felmillás nettojábol addig majd en a gyedből lyukas cipoben tolom a 100 ezres babakocsit, az mellette hétszentség hogy ez lenne.
Munkanelkuli volt mikor osszejottunk, en talaltam neki a melot is ahol ugyesen feljebb lépcsőzött es ennek ellenere is vádolgatott olyanokkal hogy a pénzére utaznék!
De jo is, hogy vége. Hál Istennek!
"Néha jól esne, de már beletorodtem. Nem nagyon akar lépni előre sem"
"felek ha gyerek lesz is"
Erre a semmire mi a búbánatnak vállalnátok gyereket? 6 év alatt semerre nem mozdulatok. Nem vagytok egymásnak teremtve.
Ha jól értem, nem éltek együtt és ezen 6 év randizgatásból állt.
Beszélj vele, legyen egy közös számlátok, ahova X összeget minden hónapban utaltok (bevétel arányosan mindegyikötök fizetésének pl 20%-át) a közös jövő érdekében (gyerek projekt, esküvő). Van egy ismerős házaspár ahol a gyerekkel kapcsolatos dolgokat erről fedezik, minden mást havi váltasban felváltva fizetnek.
Tehát én nem ragaszkodnék foggal-körömmel a közös kasszához.
Az a sejtésem, hogy nálatok az anyagiak egy tabu téma.
Erről kellene beszélgetnetek, mert szerintem a párod nincs tudotában hogy Téged zavar. Hogy is lenne, ha 6 éve szó nélkül elfogadod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!