Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ebből lehet komolyabb előre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebből lehet komolyabb előre lépés?

Figyelt kérdés
6 éve élünk együtt, (33F/31N)Eddig mindent felesbe fizetünk, semmire nem hívott meg soha.. Néha jól esne, de már beletorodtem. Nem nagyon akar lépni előre sem, azaz szintet lépni a kapcsolatban, mint eljegyzés, hazzasag. Nem tudom, hogy egyáltalán érdemese együtt maradni, felek ha gyerek lesz is, mindent elfelezunk úgy, hogy csak gyeden lesz. Ő nagyon jól keres, saját lakás, autó, vállalkozás. Mégis ilyen.. Eleinte azt hittem, hogy azért csinálja mert tesztel, hogy én le akarom e húzni, de ennyi év után nyilván látja, hogy nem. Aki volt hasonló kaocsatban, lett változás?
2021. ápr. 17. 10:56
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
14%
A barátja biztos megdolgozott azért amije van. Most felezze el veled? Okos ember.
2021. ápr. 17. 11:32
 12/36 anonim ***** válasza:
31%
10-es. Akkor te keresendő 150-et. A barátod 500-at. Felezze el veled? Ugyan miért? Te megtennéd?
2021. ápr. 17. 11:34
 13/36 anonim ***** válasza:
18%
Keresendő =keresel
 14/36 anonim ***** válasza:
28%

*sőt, mikor megtudtam hogy hatalmas az anyagi szakadék köztünk, bennem egy vilag tort össze. Most ez is megy koztunk hogy nemhogy en gyereket de valszeg nagyon komoly kapcsolatotvsem akarok tole. Ő meg nem erti mi vele a bajom. De ha elmondanám, meg legoldiggerezne.

Igy csendben némán kivárom mi lesz ebbol az egészbol

15/36 anonim ***** válasza:
98%
12 egy család mirol szol?? Hogy anyuka éljen gyedbol x szamu gyerekkel az apuka meg verje magat a penzere? Mert nekem nem errol!!hanem osszetartasrol elkötelezodésrol es nem pesig magánakciokrol amig az egyik hawai on nyaral a masik meg "éhezik"
2021. ápr. 17. 11:36
 16/36 anonim ***** válasza:
24%

Kedves 15-ös. A 12-es vagyok. Nálunk 30 éve közös kassza van.

De itt , ha a nő keresne 500-at s a férfi 150-et , mindenki a külön kasszát támogatná.

Igaza van a párjának.

Megkérdezem mégegyszer. Ti feleznétek?

2021. ápr. 17. 11:39
 17/36 anonim ***** válasza:
100%

Fura ez nekem mindenhogy. Azt sem értem, miért vagytok együtt.

Én mindig jobban kerestem a barátnőimnél és akivel komolyodott a közös kassza mellett voltam. Persze sokat buktam emiatt az évek alatt, de nembánom, akkor jó döntésnek tűnt.

2021. ápr. 17. 11:40
 18/36 A kérdező kommentje:
Együtt élünk!! De beszéltem már erről vele, de süket fülekre találok.
2021. ápr. 17. 11:42
 19/36 anonim ***** válasza:
97%
16 akk forditva miert adná fel egy nő a karrierjét fizetését, meg áldozza be magát? Ha a ffi is fogához veri a pénzt. Hulye lenne egy nő ezert pénzt/az eletét áldozni es 20 evig nevelni a smucig kölykeit.
2021. ápr. 17. 11:44
 20/36 anonim ***** válasza:
97%
*smucig ffi kölykeit
2021. ápr. 17. 11:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!