Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg a páromnak, hogy nem akarok eljegyzési gyűrűt hordani?
Szóba került nálunk az eljegyzés, az esküvő és a párom már régóta mondja, hogy mérjem le az ujjam.
Én örülnék az eljegyzésnek, de soha nem volt a kezemen gyűrű mert utálom és nem is illik hozzám. Egyedül a fulbevalokat és talán még a nyakláncokat szeretem.
Ezt próbáltam már neki mondani, de hallani se akar róla, hogy nem hordanám a gyűrűt.
Én csak a kövesgyűrűs eljegyzést tartom értelmetlennek, ezt egyszerűen megmondtam a páromnak, hogy "Drágám, ha majd ott tartunk a kapcsolatunkban, hogy felteszed ezt a bizonyos kérdést, akkor légyszi ne vegyél gyűrűt, mert nem szeretnék." Ennyi. Szerintem értelmes ember ezt felfogja.
Ha ennek ellenére venne, akkor eltenném a többi ékszerem közé és kész. Kár ezen problémázni.
Nagyon ígéretes kezdet, ha ilyen pitiáner dolgot is meg akar határozni neked, és le se szarja, hogy te mit szeretnél. Hallani se akar róla, ez vicc :D
Majd gondolom hallani sem akar róla, hogy ezt vagy azt (ne) hívjatok meg az esküvőre, hallani sem akar róla, hogy ne vedd fel a nevét, vagy arról, hogy a közös gyerekek a te vezetéknevedet is megkapják.
Kéne a bánatnak ilyen gyökér :D
Nem túlzás kicsit gyökérnek nevezni valakit így ismeretlenül a semmibe? Annyira ítélkezőek tudnak lenni itt az emberek gyakorin. És ha a srácnak ez családi hagyomány?Akkor mi van?
Szerintem itt az egyetlen működő képes megoldás valamiféle kompromisszum. Közösen leülve kitalálni valami megoldást, ami mindkettőtöknek megfelel.
Meg azt is fontos tisztázni, hogy miért olyan fontos ez neki, mert ha pl. azért, mert azt akarja, hogy mindenki tudja, hogy foglalt vagy, az a részéről sem lenne egy jó irány.
De nem gondolnám, hogy ezen a problémán ennyire fent kéne akadni, ahogy néhány válaszoló tette.
#13 Falra mászok az ilyen álszent emberektől, mint te :D
Mi van akkor, ha ez a pasasnál családi hagyomány? Döntse el, hogy mi a fontosabb számára. A szerelme kívánsága, vagy egy semmitmondó béna "hagyomány".
Egyébként én nem hiszem, hogy hagyományból akarná ennyire rákényszeríteni a gyűrűt a kérdezőre, inkább azért, hogy lássák, foglalt a csaj.
de hallani se akar róla, hogy nem hordanám a gyűrűt - én elkezdenék komolyan gondolkodni a kapcsolatunkon.
Ha már most, ilyen apróságba "hallani sem akar"-dolgokról, mi lesz később? Miért nem képes tiszteletben tartani a kérésedet, és miért kéne neked megalázkodni és az akaratának behódolva viselni a gyűrűt?
Elmondod neki így ahogy leírtad.
Amúgy én reggel felvettem, majd amikor bementem dolgozni levettem. Zavart hogy rajtam van. Nem szeretem az ékszereket. Idegen érzés volt, féltem attól is hogy elvesztem.
Egy idő után elfelejtettem vissza felvenni, egy ideig duzzogott hogy nem hordom de már beletörődött.
Amúgy mi értelme van hordani? Rám pl sokkal többen nyomultak amikor látták az ujjamon a gyűrűt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!