Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Nekem egy 4 hónapos kapcsolato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem egy 4 hónapos kapcsolatom van a barátommal, és már szó esett az eljegyzésről, nem korai?

Figyelt kérdés
Kb mikor ajánlatos erre igent mondani?
2008. dec. 2. 21:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi 5 hónapja voltunk együtt a párommal, amikor megkérte a kezem. Igent mondtam! Rá 7 hónapra összeházasodtunk. Már az elején éreztem, hogy Ő olyan ember, akivel le tudnám élni az életem, el tudtam képzelni gyermekeim apjának.

És lám, azóta is nagyon boldog házasságban élünk!

Szóval, ha Te úgy érzed korai, akkor ezek szerint még nem vagy biztos a dolgodban. Mindenképpen várd meg azt az időt, amikor már felkészültél rá, és tudod, hogy Ő az igazi!

2009. jan. 8. 19:42
 12/18 anonim ***** válasza:

Nem az számít, hogy mennyi ideje vagytok együtt, hiszen az egy hatalmas dolog és nagyszerű érzés, ha most úgy gondoljátok, egymásnak teremtett titeket az Ég! Az eljegyzés viszont régen sem véletlenül tartott 1-2 évig. Innen még lehet visszakozni, még ha nem is szép dolog... Egyből a házasságba ugrani sokkal merészebb ötlet lenne! Szóval az eljegyzést pont ilyen esetekre "találták ki"! :)

Nagyon drukkolok, és én is várok.... türelmesen.... :)

2009. jan. 29. 20:42
 13/18 anonim ***** válasza:
Mi 4 hónapja voltunk együtt, mikor összeköltöztünk.Előtte nem ismertük egy mást,csak kb 2 hónapja.(főnököm volt). Összeköltözésünk után 2 hónappal megtudtuk,hogy babánk lesz. Ez már jó sok éve volt. Bár mi nem házasodtunk össze, de még mindig nagyon boldogok vagyunk! Szerintem, nyugodtan mondj IGENt,ha szereted és úgy érzed ő életed párja!
2009. márc. 21. 20:15
 14/18 anonim ***** válasza:
Uppsz,most látom milyen régi kérdés! Remélem igent mondtál!
2009. márc. 21. 20:16
 15/18 anonim ***** válasza:

Egyéne válogatja. Nekem tuti korai lenne, mi 2 éve vagyunk együtt de még szóba se került. És nem is szeretném még vagy 26 éves koromig. (5 év) Aztán 28 évesen össze lehet költözni, és ha az müködik akkor jöhet az esküvő.

Kortól is függ mennyire korai. Pl 30 évesen vagy afölött nekem sem lenne korai, mert akkor már ideje megházasodni, de pl most még iszonyú korai. Bár egyéni. Ismerősömék fél éve vannak együtt, 17 a lány, 25 a csaj és már megvolt az eljegyzés.

2009. máj. 14. 09:57
 16/18 anonim ***** válasza:
a pasi 25 bocsi!
2009. máj. 14. 10:01
 17/18 anonim ***** válasza:
a párom bátyja 3 hét utánkérte meg a mostanra már felesége kezét! 7 éve élnek boldog házasságban!
2009. szept. 8. 01:58
 18/18 anonim válasza:
De szerintem nagyon korai . Várjatok még pár évet.
2009. okt. 4. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!