Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzési gyűrűt milyen árban "illik" adni?
Anyagilag megtehetném, hogy ne a legolcsóbb legyen, de valahogy feleslegesnek érzek egy gyűrűért kiadni százezreket. A barátnőm sem igényli egyrészt azért, mert nem igazán szereti az ékszereket, másrészt pedig elég spúr. De azért mégsem szeretném elbagatellizálni a dolgot és a legolcsóbbat megvenni.
Kb. mennyit érdemes kiadni szerintetek érte?
(Remélem senki nem jön azzal, hogy amennyit ér a kedvesem nekem...és hasonló baromság..)
Normális válaszokat előre köszönöm!
Ha egy telefon ér 300 ezreket, és többet, akkor egy életre szóló ajándék is a szerelmednek 200 ezret. Nyilván nem ismerem a pénztárcád, de én egy 200 ezresnek örülnék, ami egy átlag havi fizetésnél kevesebb.
(Nem kell lehurrogni, de nyilván aki szak- vagy közmunkás, nem fog itt kérdezni, és hagyni magát "átverni" és rákölteni annyit, amennyit nem tud.)
Szerintem is elég egy "olcsóbb". (Sztem 40-50 ezer is elég drága)
Nem a karika gyűrűről beszélünk.
Relatíve pár hónapot/ évet fogja hordani, esküvő után a karikát, ìgy én nőként nem is értem a drága eljegyzési gyűrű logikáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!