Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudtad, hogy ő az igazi?
Minden házas ember tapasztalata érdekelne, aki úgy érzi megtalálta az igazit. Mielőtt igent mondtál, honnan tudtad, hogy Ő lesz az, akivel le tudod élni az életed?
Még fiatal vagyok, ugyanakkora stabil párkapcsolatom van, és egyre többször gondolkodom el azon, hogy talán ő lesz az igazi... Kinőttem már a naiv, nagyot álmodós korszakomból, és úgy érzem a párom az, akire alapozhatok, ugyanakkor a házasság gondolata mindig kicsit megrémít. Ez természetes? Ti is éreztetek ilyet, vagy az idő előrehaladtával egyre biztosabbak lettetek a dolgotokban? Tényleg minden ezzel kapcsolatos tapasztalatnak, véleménynek örülnék most, de a bunkó válaszolók légyszi kíméljenek!
Ez egy nagyon jó kérdés.
Mikor megismertem olyan volt mintha ezer éve ismerném. Ugyanolyan a humorunk, kitaláljuk egymás gondolatát, ugyanaz a véleményünk,a filozófiánk,még külsőleg is hasonlítunk,olyan dolgokat tett meg,amit más nem és tök természetes volt (mint az egyik válaszolónál az almás sztori:))
egy hullámhosszon vagyunk teljesen..stb..
van egyébként más is akivel jól kijövök és hasonló az érdeklődésünk,de ez egész más. Ezt érzi az ember,h Más.
testi-lelki harmónia.
Viszont nem olyan boldog a sztorim,mert jelenleg nem vagyunk együtt:( Teljesen megváltozott. de ezt most nem részletezem, viszont érzem,h közös a jövőnk.
Valahogy úgy fogalmaznék,h mikor megláttam láttam benne a jövőmet. :)
És remélem szép lesz és minden jóra fordul. :)
uccsó vok- még annyi,h tavaly is volt egy "szakítás" oké ,megpróbáltam más sráccal és nem ment...egyszerűen nem tudtam senkit közel engedni, éreztem,h ez nem "természetes" vagy hogy mondjam.. nem tudtam megfogni se más kezét... nem voltunk együtt mégis úgy éreztem,h megcsalom.
na szerintem ez az...ez az Igazi érzés :)
köszönöm:) én is,vagyis inkább azt remélem,h újra a régi lesz,mármint tudom ,h nem lesz már olyan,csak ha picit változtatna a hozzáállásán meg nem lenne lusta, stb:(
ti "végleg" szakítottatok?
én meg a zöldalmás vagyok :) 17 éves voltam amikor összejöttünk, ő meg 20. Nagy szerelem volt, de túl fiatalok voltunk, 24 éves voltam, amikor összeköltöztünk, lakáshitel meg minden és 1 év után szétmentünk. Borzasztó időszak volt, bele voltam betegedve, hogy elveszítem. 2 évet voltunk külön és egyikünk sem találta a helyét, ismerkedtünk, eljártunk bulizni, de szinte nem múlt el nap, hogy ne kerestük volna egymást. Na, idén nyáron házasodtunk össze és most várjuk az első kisbabánkat :)
Lehet kellett ez a próba is, hogy milyen külön, túl korán találkoztunk és ez a 2 év méginkább megerősítette bennünk, hogy egymás nélkül nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!