Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 vagyok párommal ő is 19 lassan 3 éve vagyunk együtt. Már együtt lakunk. Találtam egy posztot mi szerint 3 vagy 4 éven belül nem kéri meg a nő kezét akkor nem gondolja komolyan ez igaz? Vagy csak badarság?
Figyelt kérdés
Jó fiatalok vagyunk még. De nekem romantikus eljegyzés, nagy esküvő sok gyerek álmom van. Mindig is ez volt és most emiatt megijedtem.. Szerintetek aggasszon vagy nem kell mert butaság?2020. okt. 26. 23:45
11/18 anonim válasza:
Nem nem hiszünk benne, hanem ha már csináljátok, ne 9stoba naiv szar kretén módjára csináljátok. Magasról leszarom, meddig lesztek együtt, de könyörgöm, előtte nőjön be a fejetek lágyan és váljon el, milyen a kapcsolat, hogy később ti ne váljatok el.
60% körüli válási arányok mellett pont nem az ilyeneknek kellene ugatni meg impulzusból belemenni mindenbe.
12/18 anonim válasza:
Szóval a kérdésed alapján te tényleg azt hiszed, hogy komolyan kellene hogy vegyük az érvelésed?
13/18 anonim válasza:
7 éve vagyunk együtt, 5 év után kérte meg a kezem.
15/18 anonim válasza:
Mi is azért nem jegyeztük el egymást, mert sokan mondták, hogy úgyse fog sokáig tartani, de nem így lett.
16/18 anonim válasza:
Mi már 5 éve vagyunk együtt, kb egy hónapja költöztünk össze. Még nem kérte meg a kezem, de már beszéltünk róla. De az első az hogy megalapozzuk a jövőt.
24/n
17/18 anonim válasza:
Ha mindenben a statisztikákat nézi az ember, csak a gonddal van tele a feje, a kapcsolatotokat nézd és soha ne egy társadalmi mércéhez igazodjatok szerintem. Az a lényeg, hogy Ti beszéljétek ezt át nyíltan és őszintén ahogy érzitek, és akkor meglátjátok hogy a másik mit szeretne. Minden külső nyomást ("fiatalok vagytok még ti!", "előbb a munka meg az egyetem" stb.szövegeket) félretéve, a saját vágyaitok alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!