Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogy kérjek bocsánatot a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kérjek bocsánatot a páromtól? Megkérte a kezem és én erre hisztiztem és nemet mondtam.

Figyelt kérdés

Nem erre számítottam hogy itthon kéri meg a kezem. Jovohetre volt meg beszélve egy randi ilyen jobb helyre.

Jó amúgy már megbantam hogy ezt csináltam és gondolkodtam hogy talán jobb is így. Én kiabáltam rá ő csak csendben volt most a szobában van egyedül.

Mit csináljak?

2020. okt. 24. 16:53
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
85%

Szegény srác :(

Szerencsére el nem tudom képzelni mi játszódhat most le benne.

2020. okt. 24. 18:53
 12/25 anonim ***** válasza:
81%
Mi játszódott le benned, "romantikus körülmények közt" képzelted el az egészet és ezért történt a kiborulás?
2020. okt. 24. 19:56
 13/25 anonim ***** válasza:
80%

Jól lealaztad.

Biztos kiabrandult beloled, és ugy erzi feleslegesen volt veled...

2020. okt. 24. 19:58
 14/25 anonim ***** válasza:
79%
Meg amugy is megmutattad a valos enedet.
2020. okt. 24. 19:59
 15/25 anonim ***** válasza:
19%
Hozzám jössz?
2020. okt. 24. 20:25
 16/25 anonim ***** válasza:
61%
Mert egy hiszta p..csa vagy. Remélem, soha nem kéri meg a kezed. Én egy itthoni lánykérésnek is örülnék, még gyűrű sem kellene. Elég lenne a kérdés maga és megbeszélni az esküvőt. De sajnos én már 31 éves vagyok. Mindig ilyenkor az jut az eszembe, hogy a te féléd mit tudnak, amit én nem.
2020. okt. 24. 21:01
 17/25 anonim ***** válasza:
64%
Pfúj de egy undorító dolog. Ha a szerelmem megkérné a kezem legyen az macinaciban akár én lennék a legboldogabb..az első reakció őszinte, ha még így is el akar venni legalább tudja hogy haza visz 1 szál rózsát azt teszed szét a lábad.
2020. okt. 24. 21:11
 18/25 anonim ***** válasza:
31%
Nem értem a lepontozást, amikor igazam van.
2020. okt. 24. 21:13
 19/25 anonim ***** válasza:
91%
Valószínűleg nem mások előtt akarta, hanem kettesben és lehet utána szeretett volna elvinni valamilyen helyre.
2020. okt. 25. 03:55
 20/25 anonim ***** válasza:
59%

Anyagias vagy.

Ha a szomszedot meglatod majd egy vadi uj mercivel, majd mesz hisztizni a palodhoz, h o miert nem vesz neked olyat?🤣🤣

Miert nem jo az otthoni lanykeres? Miert kell hozza a "jobb hely"?

2020. okt. 26. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!