Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ha megkérnéd valaki kezét és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megkérnéd valaki kezét és nem örülne annyira, hezitál egy percet, de a végén igent mond?

Figyelt kérdés
Azzal a feltétellel, hogy várjunk meg egy kicsit ezzel, te várnál erre a lányra? Nyilván nem éveket, pár hónapot.
2020. aug. 12. 19:06
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
11%

7 Ha nyávogós akkor végképp:D Mert egy macskát a férfiak életük végéig megemlegetnek de nem azért mert olyan jó volt, hanem mert olyan rossz:)

Én szóltam, a többi a te dolgod.

2020. aug. 12. 19:55
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Az egy dolog, hogy szeretnél családot, de biztos, hogy tőle!? Lehet, hogy együtt élni sem tudnátok.
2020. aug. 12. 20:02
 13/24 A kérdező kommentje:
De már éltünk együtt másfél évet. Igaz én szakitottam. De aztán rájöttem hogy vele azért jó volt, és utána nem találtam megfelelőt.
2020. aug. 12. 20:05
 14/24 A kérdező kommentje:
Így nem ertem mire várjunk meg ismerjük egymást éltünk együtt. Nekem nagyon rosszul esett hogy nem úgy fogadta mikor megkértem a kezet nem volt kitörő boldogság. Egy igent alig tudtam kicsikarni belőle.
2020. aug. 12. 20:16
 15/24 anonim ***** válasza:
95%
Tehát megkérted a kezét, mert nem találtál megfelelőt, ezért, ha ló nincs szamár is jó alapon megkérted. Egyáltalán szereted, fordított esetben te bíznál benne?
2020. aug. 12. 20:21
 16/24 anonim ***** válasza:
92%
Egy szanalmas fasz vagy.
2020. aug. 12. 20:26
 17/24 A kérdező kommentje:
Nem számít, ha így nem érzi hogy velem szeretne leélni az életet az engem traumaval érint és hogy nem őrült neki. Azért bizonytalan vagyok, most érzem higy kicsit elhidegultem tőle.
2020. aug. 12. 20:33
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
#17-es Még szerencse, jobban jár nélküled.
2020. aug. 12. 20:35
 19/24 A kérdező kommentje:
Nem a multat kell nezni hanem a jelent. Hogy most boldogok vagyunk,erosek az erzelmeim,es komoly terveim vannak vele.
2020. aug. 12. 20:42
 20/24 anonim ***** válasza:
95%
Vedd figyelembe azt is, hogy a jelenben neki nem ennyire erősek az érzelmei és nem tudja, hogy tervezhet-e veled komolyan. És ez teljesen normális. Nem ismerem az előzményeket, de akit egyszer elhagysz és évekig felé sem nézel, attól nem várhatod el, hogy 2 hét után életre szóló elköteleződést vállaljon veled. Ebben a történetben te vagy az, aki túl sokat vár. Inkább örülj neki, hogy a lány komolyan veszi az eljegyzést, és nem mond igent akármire, ha nem biztos benne.
2020. aug. 13. 07:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!