Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról ha a nő kéri meg a férfi kezét, ti megkérnétek a pasitok kezét?
Figyelt kérdés
2019. máj. 11. 16:50
1/13 anonim válasza:
Lehet, hogy kicsit régimódi vagyok, de én nem szívesen kerném meg, talán csak amiatt, mert annyira megszoktam, és az van bennem, hogy az a férfi "feladata". De ettől függetlenül ha más tenne ilyet nem gondolnám, hogy rossz dolog.
2/13 anonim válasza:
Ez 2 ember magánügye. Egyébként az égvilágon semmi kivetnivaló nincs benne.
3/13 anonim válasza:
"kétségbeesett libák szokása, akik mindenáron el akarják vetetni magukat."- /Szökőhév c. film/
4/13 anonim válasza:
Én gáznak tartanám. Miért kellene megkérni a nőnek a férfi kezét? A férfi nem képes rá? Vagy a nő sürgeti a dolgot? Egyik sem jó...
5/13 anonim válasza:
#3 erről nekem is mindig a szökőhév jut eszembe :D
Ha rajtam múlna a "lány(srác)kérés", már rég megtörtént volna. De ez a párom dolga, ő nem szeret kapkodni :)
Szerintem úgy a szép, ha a férfi kéri meg a lány kezét😊
6/13 anonim válasza:
Mielőtt kiheréltem, vagy utána?
Ennél jobban ki se mutathatod, hogy ki hordja a nadrágot.
7/13 anonim válasza:
Én fölöslegesnek tartom az esküvőt, de ha szeretnék házasodni, simán felhoznám a témát. (Nyilván nem a letérdelős-érzelmes stílusban, de az akkor is kínosan érintene, ha ő csinálná).
10/13 anonim válasza:
Bennem is felmerült, de végül megkérte a pasi a kezem. Érdemes volt megvárni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!