Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy középkorú férfi (38-40 éves) mikor jegyzi el a szerelmét?
Én 10 év után jegyeztem el, mert ultimátumot adott. Akkor voltam 36 éves.
Vagy elveszem, vagy repülök.
Ha rajtam múlt volna, soha nem veszem el, ahogy az előzőt sem :)
Általában 10. éa a 80. hét között.
Erre van átlagos válasz?
Szerintem ha egy 35-40-es pali még nem alapított családot, akkor annak oka van és csak nagyon ritkán van az hogy szeretnének minél előbb tenni ez ellen. Így aztán erős kétségeim vannak afelől, hogy pár héten belül már rongyol a boltba gyűrűért.
27N
ebben a korban már nem az eljegyzésre kellene gyúrni, hanem az esküvőre.
egyébként aki eddig nem köteleződött el, az vagy villámgyorsan nősül, vagy sose.
Én sosem, minek?
Bár alkalmi kapcsolatokkal is tök jól megvagyok.
Előre megmondtam a barátomnak,hogy nem szeretnék férjhez menni ,sőt, összeköltözős kapcsolatot sem.
Ismertük egymást régen, tehát ezt már annak előtte tudta, mielőtt összejöttünk volna. elfogadta ezt a helyzetet. Aztán azóta eltelt 10 év, közel lakunk egymáshoz, sokat vagyunk együtt, de nem változott a szándékom azóta sem. Ő párszor megemlítette,hogy menjek Hozzá feleségül, de nem szeretnék férjhez menni.
Ebben a korban már fölöslegesnek tartom az eljegyzést, főleg ha nem első házasságról van szó.
Azt viszont fontosnak tartom,hogy inkább próbáljanak meg együtt élni, aztán jöhet a házasság...Ennyi idősen már nehezebb alkalmazkodni mint huszonévesen, és mivel valamennyire már megteremtette mindkét fél az anyagi biztonságot (vagy adósságot), érdemes megtudni,hogy működik-e az együttélés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!