Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is gaz hogy ha egy férfi eljegyez egy nőt de ugyanúgy baratnőnek és csajomnak szólítja?
Figyelt kérdés
Miért nem menyasszonyom?
Pl mást aki el sincs jegyezve a baráti körébe azt úgy emlegeti hogy felesége de a saját párját nem.
Csak szerintem bántó ez?
2020. aug. 1. 21:25
21/23 anonim válasza:
Nehogy màr, neked àlljon feljebb, te ìrtàl ki kèrdèst!!! Màsik meg az, hogy van aki együtt van 9 ève mindenfèle eljegyzès ès hàzassàg nèlkül, VAGY!! el van jegyezve a nő TÖBB ève s mègsem hàborog mint a tenger hogy nem azt mondja a pasija hogy pàrom meg felesègem!! Azt senkit nem èrdekel kinek mi az állapota! Ki előtt akarod hogy azt mondja?! Mert ha csak azt akarod HALLANI az màr, règen rossz!!
22/23 anonim válasza:
Nem kicsit proli a "csajom" megszólítás, főleg ha már nem vagyok tinédzserek. Mondjuk én a "párom" kifejezést is furának tartom. Sokkal szebb szavak vannak erre: barátnőm, menyasszonyom, feleségem.
Megértem, hogy a szakítás mellett döntesz. Az meg tényleg fura (nem is kicsit), hogy mások barátnőjét feleségként emlegeti.
23/23 A kérdező kommentje:
19. Tanuljal meg olvasni, senki nem irta hogy VOLT BARÁTNŐjet így emlegette mivel nem is volt nemi más. A barátja barátnőjét említette így. Amúgy nem szakítottunk megbeszeltuk. Puszi
2020. aug. 20. 16:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!