Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek is gaz hogy ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is gaz hogy ha egy férfi eljegyez egy nőt de ugyanúgy baratnőnek és csajomnak szólítja?

Figyelt kérdés

Miért nem menyasszonyom?

Pl mást aki el sincs jegyezve a baráti körébe azt úgy emlegeti hogy felesége de a saját párját nem.

Csak szerintem bántó ez?

2020. aug. 1. 21:25
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Igen a párom nekem is jó lenne de meg egyszer se halottam a száján kijönni ezt a szót...

Egyebkent már mondtam neki. Nem változott semmi. Valószínűleg szét megyünk és gondolkoztam azokon amik zavartak ezért tettem fel a kérdést hogy szerintetek is gaz e.

2020. aug. 1. 23:47
 12/23 A kérdező kommentje:
De nem emiatt szakitunk.
2020. aug. 1. 23:48
 13/23 anonim ***** válasza:
59%

Ha úgyis szétmentek, miért várod el, hogy a menyasszonyaként, vagy esetleg a feleségeként emlegessen mások előtt? Felesleges és félrevezető.

Mi sosem hívtuk egymást jegyesnek, menyasszonynak vagy vőlegénynek. Csak azokban az esetekben, amikor kifejezetten hangsúlyozni akartuk a szerepeket, pl. az esküvő szervezése közben, a szolgáltatók előtt. Mivel mástól sem hallom soha így, nekem erőltetetten hangzik, de megértem azt is, ha valakinek jólesik kimondani.

Egyébként rajtatok kívül a kutyát nem érdekli, hogy éppen milyen státuszban van a kapcsolatotok, főleg ha még nem vagytok házasok.

2020. aug. 2. 08:02
 14/23 anonim ***** válasza:
0%
Na de tènyleg! Ha ùgy is szètmentek akkor mièrt szeretnèd ha ìgy szòlìtana?! Ha azt mondanà "felesègem" akkor együtt maradnàtok?! Ez hülyesèg!! Mi nem vagyunk jegyes stàzuszban de, mi is mondunk egymàsra mindent! Hivatalosan akkor mondanà hogy a felesègem szòt ha, elvett! Ha olyan helyen mondanà Pl:. Ügy intèzès vagy stb.hogy, felesègem akkor a nő mondanà hogy ò, hàzasok vagytok?! Kell ilyen pappìr meg olyan, s mondanà kell a hàzassàgi pappìr de ti benyögnètek hogy jaj hàt mibcsak mèg jegyesek vagyunk! 😁😁 Èn voltam màr ìgy, csak annyi hogy mi sem jegyesek sem hàzasok nem vagyunk! 😁
2020. aug. 2. 09:59
 15/23 A kérdező kommentje:

Ki mondta hogy azt akarom hogy így szólítson most? 3 napja történt meg hogy elhagyom volt másfél éve normálisan szolitani amikor szó se volt szakitasrol. A gyengébbek kedvéért remelem érthető hogy csak Elgondolkoztam mindenem ami szavart a kapcsolatba ezért volt a kérdés!

Engem senki ne szolitson a csajanak 6 év együtt éles után mert proli. Más nőjet tudta feleslegnek emlegetni amikor meg mennyasszony se volt ennyit erről.

2020. aug. 2. 12:25
 16/23 A kérdező kommentje:
Leírtam nagyon okos hogy nem emiatt megyünk szét!
2020. aug. 2. 12:26
 17/23 A kérdező kommentje:

Szerintetek úgy voltam ebbe a kapcsolatba hogy szakítani fogunk és ezért miért is szólítana normálisan? Úr isten.

Nem volt szoba se a szakítás egészen idáig úgyhogy nem kell kiforgatni az ember szavait! Igazán megérdemeltem volna hogy normálisan szolitson minthogy csajom mert nem vagyok a csaja. 15 évesen hívtak így a kisfiúk. 6 év együtt éles másfél év jegyesseg után igazan elvárhat a az ember hogy tisztelettel beszéljen a másikról minthogy PÁROM. Nem kell a feleség sem! Itt a probléma az volt hogy másnak a baratnojet feleségnek említette mások előtt a sajátját meg sosem volt képes úgy jog többször szóltam nekem a csajom kifejezés nem tetszik engem ne hívjon így!

2020. aug. 2. 12:31
 18/23 A kérdező kommentje:
De amúgy lenyegetelen már csak kiváncsi voltam mások véleményére. Kinek mi fér bele. Nekem nem számomra proli ennyi.
2020. aug. 2. 12:32
 19/23 anonim ***** válasza:
0%
Na ide figyelj! Ha azelőtt azt mondta a VOLT!baràtnőjènek az csak "fellàngolàsbòl" tette.. nem tudta eldönteni eljegyezze vagy sem. A csaj meg bele èlte magàt hogy jaj, majd eljegyezi de, nem tette! Ha meg nem mondja hogy menyasszonyom vagy PÀROM!(boldog boldogtalan is ezt a szòt hasznàlja) Akkor lehet nem àll az ő, szàjàra vagy peddig, befogta a csőrödet egy gyűrűvel, ne hogy felhozd neki a dolgot! De ezt csak te tudod! Te is mered az emberedet ! Mi csak olvassuk a törtèneteket! Ez a tàvlat kibeszèlő show 👍👍
2020. aug. 2. 15:20
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Eléggé... Nem vehette túl komolyan azt az eljegyzést.
2020. aug. 3. 00:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!