Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki megkéri a kezem, akkor mi történik, ha ''igen'' helyett azt mondom, hogy ''aha''? Érvényes?
Figyelt kérdés
Én ilyen lázadó vagyok. Nem szeretek csalódást okozni, de ha valamit csinálok, akkor azt úgy, ahogyan én akarom! Még felvetődött bennem a ''ja'' a ''miért ne?'' és a ''hogyne'' is. Nem tudom melyik legyen, így úgy döntöttem, ha megtörténik a szerepcsere és majd a párom fog előttem térdelni, akkor aha lesz a válaszom, az esküvőn pedig, ha meg kell erősítenem akaratomat, akkor azt mondom, hogy ja, de a többinek valahogy nem találtam helyet, pedig ezek a kedvenc szavaim. De ne aggódjatok! Az igen sem marad el, azt a válóperre fogom tartogatni. Így is ér majd? Ez ügyben indítottam is szavazást!2020. júl. 11. 07:29
21/25 anonim válasza:
Jobb esetben a párod is ismer, ilyennek szeret, ő biztos elfogadja az ilyen nyeglébb válaszokat is, innentől kezdve meg tökmindegy.
22/25 anonim válasza:
A lázadó, aki megkérdezi, mit csináljon.
23/25 anonim válasza:
Mondhatsz nemet is, az is ritka, és mindenkinek jobb lesz😉
Egyelőre nagyon bénácska troll vagy, de még fejlődhetsz.
24/25 anonim válasza:
Nagyon làtszik hogy rà jàtszasz! Nem vagy te Luide Funes! Neki mèg, jòl àll! Neked nem!
25/25 anonim válasza:
Szerintem ez nem stílusos, hanem gáz, de nekem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!