Van valakinek információja arra vonatkozóan, hogy a 25 év alatti személyek kivonása a közmunka programból hogyan történik? Volt már valaki, emiatt küldtek el úgy, hogy még hónapokig érvényes munkaszerződése volt közfoglalkoztatottként?
Figyelt kérdés
2017. aug. 17. 20:01
1/6 anonim válasza:
Hatalmas a munkaerőhiány a rendes munkaerőpiacon, szóval totál értelmetlen a közmunka fenntartása, ébresztő!
2/6 anonim válasza:
nem értelmetlen, valakinek azt is megkell csinálni ha tetszik ha nem ilyen a világ jóreggelt
3/6 anonim válasza:
De értelmetlen, GDP-t nem termel, közben meg rengeteg pénzt elvisz a költségvetésből. Azonnal meg kellene szüntetni úgy ahogy van.
4/6 anonim válasza:
"De értelmetlen, GDP-t nem termel, közben meg rengeteg pénzt elvisz a költségvetésből. Azonnal meg kellene szüntetni úgy ahogy van."
És a szemetet az utcárol kifogja elsöpörni, kifogja nyírni a füvet stb stb. valakinek ezt is kell csinálni és vannak akik másra nem is képesek
5/6 anonim válasza:
"És a szemetet az utcárol kifogja elsöpörni, kifogja nyírni a füvet stb stb. valakinek ezt is kell csinálni és vannak akik másra nem is képesek"
Nem mindenki az utcán dolgozik, aki közmunkás, sokan dolgozunk irodában is, ahol ugyanazt a munkát végezzük, mint a rendes dolgozók.
6/6 anonim válasza:
Engem ki akatak rakni. Kiközvetít a munkaügy másik munkahelyre, amit el kell fogadnod vagy törölnek a nyilvántartásból. Engem olyan helyre akartam küldeni, ahova nem megy busz se vonat, ezért év végéig maradhattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!