Olyankor mi történik a meccsen, ha a játékvezetőről megy be a labda?
Figyelt kérdés
Fordult már elő ilyen valaha? Mi történik ilyenkor? Megadják a gólt? Ki lesz a gólszerző?2018. júl. 10. 23:25
1/5 anonim válasza:
A gól érvényes. A játékvezető a pálya része. A gólszerző az a játékos, aki utoljára a labdához ért.
2/5 anonim válasza:
Érvényes gól lenne, de nem tudom, hogy volt- e már ilyen. Azert egy normalis játékvezető úgy helyezkedik, hogy erre ne kerülhessen sor.
3/5 anonim válasza:
Megyeiben egyszer láttam ilyet élőben, de az a játékvezető bénasága volt. Normális játékvezető úgy helyezkedik el, hogy ne zavarja a labda útvonalát.
4/5 anonim válasza:
5/5 Aanonymus válasza:
Én már láttam ilyet (méghozzá a bíró direkt csinálta), természetesen megadták és az utolsó ember,aki hozzáért a bíró előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!