Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ha valaki megkéri a kezem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki megkéri a kezem, akkor mi történik, ha ''igen'' helyett azt mondom, hogy ''aha''? Érvényes?

Figyelt kérdés
Én ilyen lázadó vagyok. Nem szeretek csalódást okozni, de ha valamit csinálok, akkor azt úgy, ahogyan én akarom! Még felvetődött bennem a ''ja'' a ''miért ne?'' és a ''hogyne'' is. Nem tudom melyik legyen, így úgy döntöttem, ha megtörténik a szerepcsere és majd a párom fog előttem térdelni, akkor aha lesz a válaszom, az esküvőn pedig, ha meg kell erősítenem akaratomat, akkor azt mondom, hogy ja, de a többinek valahogy nem találtam helyet, pedig ezek a kedvenc szavaim. De ne aggódjatok! Az igen sem marad el, azt a válóperre fogom tartogatni. Így is ér majd? Ez ügyben indítottam is szavazást!
2020. júl. 11. 07:29
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
71%

“Az igen sem marad el, azt a válóperre fogom tartogatni”

Ha így állsz hozzá alapból, akkor értelmetlen megházasodni...

Nem lázadó vagy, csak egy buta kislány. Mègis mi ellen “lázadsz”? Nekem nem úgy tūnik, hogy bármiféle értelmes elvek lennének a fejedben, amiért lázadnál, csak úgy értelmetlenül másképp csinálsz valamit, mert ettōl olyan rohadt “különlegesnek” érzed magad.

2020. júl. 11. 08:43
 12/25 A kérdező kommentje:
11-es, hogy merészeled megkérdőjelezni az egyéniségemet? Hát ez... Siralmas!
2020. júl. 11. 08:46
 13/25 anonim ***** válasza:
82%
Kérdező nagyon erőltetett vagy ám, egy percig se hidd, hogy vicces ez az izzadságszagú erőlködésed. Mi azért jót mulatunk az ostobaságodon :)
2020. júl. 11. 09:01
 14/25 A kérdező kommentje:
13-as. Ostoba? Kikérem magamnak! Hát ilyet, idejön az ember kétségbeesetten segítséget kér, erre ilyen szavakkal illetik! Elképesztő, egyesek mit meg nem engednek maguknak!
2020. júl. 11. 09:06
 15/25 anonim ***** válasza:
84%

Ha odáig eljuttok, hogy megkéri a kezed, akkor ismeri és szereti a stílusodat, esetleg ő maga is hasonló karakter. Ne foglalkozz a válaszolókkal, nem velük fogsz házasodni, ha házasodsz. A kérdésre válaszolva kettőtök között, eljegyzéskor természetesen "érvényes" bármilyen kettőtök által elfogadott igenlési forma. Hivatalos esküvői szertartáson viszont nagyon nyomi lenne, de nem is az volt a kérdés.

A megfogalmazásaidból viszont valószínűsíteni lehet, hogy ez egy troll kérdés. Bocs.

2020. júl. 11. 09:38
 16/25 anonim ***** válasza:
79%
El kell hogy keserítselek, nem különleges vagy, se nem lázadó, hanem simán csak erőltetetten nyegle, flegma, és pökhendi.
2020. júl. 11. 10:10
 17/25 A kérdező kommentje:
16# Azóta is potyognak a könnyeim! Neked nincs szíved! Így tönkretenni egy szép szombat délelőttöt! Azt hiszem, itt be is fejezem a dolgot!
2020. júl. 11. 10:40
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Eljegyzésnél nincs érvényes/nem érvényes, mivel nem jogi dolog. Azt válaszolsz rá, amit akarsz, csak értse a párod, hogy most akkor hozzá akarsz-e menni vagy sem.

Az anyakönyvvezető előtt viszont nem lehet lázadozni, ott ha nincs igen, nem ad össze. Hallottam olyant (nem tudom, igaz-e), hogy valaki poénkodni próbált, és nemet mondott, majd hozzátette, hogy nem ám, nyilván igen, de az anyakönyvvezető azt mondta, mivel nem volt a válasz, így nem házasok. Hivatali ügyeknél én nem szórakoznék, ott minden szó fontos lehet.

2020. júl. 11. 11:06
 19/25 anonim ***** válasza:
87%

Az okoz itt némi gondot,hogy érzésem szerint a különcséget összekevered valami mással.

Végy egy olyan példát,ami modjuk fordítottan zajlik.

Nem irok konkrétumot ,csak leírom nagyvonalakban.

Valami olyanról van szó,ami meghatározó,egyedi az életedben.Ami nem történik meg csak egyszer talán.Esetleg kétszer.Ezt a valamit nagyon szeretnéd,és terveket is szövögetsz a jövőt tekintve.Tehát nagyon fontos lenne számodra.És az is nagyon lényeges,hogy másoknak is felemelő,ünnepies legyen.Évekig ezen voltál.Dolgoztál rajta.Sok időt ,és egész embert kívánó feladat.

És amikor ott a pullanat, az életed fordulópontja ,valaki azt mondja:Hö?

Hát,ja,de mi lesz a kaja holnap?

2020. júl. 11. 11:31
 20/25 anonim ***** válasza:
71%

Hát nekem férfiként nagyon illúzióromboló lenne egy "ja". Természetesen érvényes lesz, de nem csodálnám, ha alábbhagyna a lelkesedése.

Aztán lehet, hogy hasonló karakter lesz a párod, mint te és annyit mond, hogy "Hé, kell gyűrű?".

21/L

2020. júl. 11. 11:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!