Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Eljegyzési gyűrűbe milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljegyzési gyűrűbe milyen követ válasszak?

Figyelt kérdés

Gyűrűválasztás előtt állok, és kicsit tanácstalan vagyok. Feltétlenül kell a gyémánt? Vagy egy zafír is megteszi?

Lányok, Ti milyen kővel kaptátok a gyűrűt a párotoktól?

2020. máj. 27. 08:16
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
79%

Felesleges a kérdés, mint látod, ebben nincs egységes vélemény. A párodat kellene ismerni, vagy ha nem tudod az ékszer ízlését, akkor beszélj egy barátnőjével.

Nekem speciel egy rakás dolog nem tetszik, ami a többi válaszadó szerint lényeges.

1. Pl. valaki írta, hogy inkább legyen nagyobb kő, ne egy ficemfacom farab gyémánt. Nekem speciel inkább a kisebb kövek tetszenek, nem bírom az ilyen bazi nagy, kiálló köves dolgokat. Akár gyémánt, akár nem.

2. Azt is írta valaki, hogy ne legyen színes, mert az nem jó mindenhez. Nekem pont a színes köves gyűrűk tetszenek, az átlátszó kövest kicsit uncsinak találom. Sőt, nekem kifejezetten tetszenek a féldrágaköves dolgok, pl. imádom a holdkövet.

3. Valaki talán azt is írta, hogy a cirkónia gáz. Szerintem nem az. Most nem azért, de nem vagyok ékszerész, kurvára nem tudom, hogy egy átlátszó kő az gyémánt-e vagy sem. És amúgy le is szarom.

Szóval nekem pl. tökre nem jönnek be a tipikus, klasszikus, "magyar" eljegyzési gyűrűk:D Ennek ellenére baromira nem érdekel, hogy a végén mivel kérik meg a kezem, mert nem az a lényeg. Ha szeretem a párom, ugyanúgy igent mondok egy számomra kevésbé szép gyűrűre, mint egy olyanra, ami nagyon tetszik.

2020. máj. 27. 18:29
 22/23 anonim ***** válasza:

Amikor a párom anno puhatolózott, hogy milyen gyűrű tetszene nekem, akkor annyit mondtam, hogy a kedvenc ékkövem a zafír. Semmilyen kitételt nem tettem, hogy milyet szeretnék, de mivel kérdezte válaszoltam. Én ilyen gyűrűt kaptam:

[link]

Gyönyörű, csak annyi baj van vele, hogy mindenbe beleakad :-)

2020. máj. 30. 11:09
 23/23 anonim ***** válasza:

Az enyém cirkónia. 7 db kővel. Ha gyémántok lennének, fel sem merném venni. Van olyan barátnőm, aki tetemes méretű gyémántot hagyott el az eljegyzési gyűrűjéből, így számomra evidens volt, hogy gyémánt ne legyen. Nagyon rosszul érezte magát utána. Nyilván ebből sem érintene jól, ha elhagynék egy követ, de úgy vagyok vele, hogy majd lesz benne másik.

A karikagyűrűnél már gyémántot kértünk a gyűrűmbe, tartósabb, nem karcolódik, stb. Élettartam garanciával kértük és olyan foglalattal, amiből komolyabb behatás nélkül amúgy lehetetlen, hogy kiessenek.

Megjegyzem sosem kérdezte senki, hogy milyen kövek vannak benne, én meg sosem dicsekedtem. Picik, szolídak, nagyon szeretem. Mivel számomra a karika az, ami tényleges értéket képvisel, az örök és a végtelenséget jelképezni, ezért az volt a fontos, hogy az magasabb minőséget képviseljen. Az eljegyzés részemről csak egy gesztus. Válassz olyat, ami neki tetszene. A zafír teljesen oké, különleges. :)

2020. máj. 31. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!