Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzési gyűrűbe milyen követ válasszak?
Gyűrűválasztás előtt állok, és kicsit tanácstalan vagyok. Feltétlenül kell a gyémánt? Vagy egy zafír is megteszi?
Lányok, Ti milyen kővel kaptátok a gyűrűt a párotoktól?
7.-re.
Nem kell milliós gyémánt! [link]
Elég egy pici, jelzés szintű.
Másrészt, ha gyűrűre nincs 100-ad, akkor egy közös életre honnan lesz pénzed?
"Elég egy pici, jelzés szintű."
Igen, jelzed vele, hogy felvágós csóringer vagy, akinek nem telik normális kőre, csak mikroszkópikusra, de vagánykodni akarsz vele, hogy te biza gyémántot vettél. Ugyan az mikor a sutyerákok a rezsit nem tudják kifizetni, de a legújabb ájfón van a kezükben. Szánalom.
Én kifejezetten megmondtam páromnak, hogy nem akarok gyémántot. A nemesopál a kedvenc drágakövem. Egy egyedileg készítettet vörös arany gyűrűt kaptam, egy szolid ovális nemesopállal, minimális díszítéssel. Imádom.
Ha barátnődnek a kék a kedvenc színe, akkor legyen zafír, vagy amiről úgy gondolod, hogy tetszene neki. Nem ezen fog múlni, ha nem egy sekélyes p.
Én is egyetértek azzal, hogy inkább legyen normális méretű olcsó kő benne, mint ilyen kis fiszem-facom gyémánt. Úgyse tudja senki, hogy gyémánt e a kő benne, de ez a kicsi kő full aránytalanul néz ki.
Az meg, hogy kék legyen a gyűrű.... hát nekem is kék a kedvenc színem, ettől még egy olyan ékszerbe nem kéne, amit mindennap hordanék, akár zafír, akár nem. Színes köves gyűrüket 6 évesen hordtam utoljára.
Fontosabb maga a gyűrű színe, hogy sárga arany, vagy fehér párti. Meg, hogy ne ezüst legyen, mert az hamar tönkremegy napi hordás mellett.
Nekem fehér arany zafír kővel a vágyam :) Még nem volt eljegyzés, de ilyesmi tetszik: [link]
Nekem fontos, hogy a kő "ne lógjon ki", mert nagyon zavar és beleakad mindenbe, másrészt a kék a kedvenc színem.
Hát 15 lehet én vagyok fura, de nekem fontosabb, hogy szép legyen az ékszer amit viselek, örömmel nézzek rá, minthogy eldicsekedhessek vele, hogy van egy légypiszkom, de az gyémánt. Szerintem egyszerűen nem néz ki jól, ha a kő még olyan széles sincs, mint a gyűrűalap és alig látszik ki a foglalatból. Amit linkeltél lehet, hogy drága, de ha egy 500ft.os bizsu lenne sem venném meg, mert nem tetszik.
Na de végülis mindegy, hisz mindenkinek más az ízlése, mindenkinek más tetszik. Engem sokan azért sajnáltak, mert nem gyémantot kaptam.
Igen, vannak ilyen emberek, akik azon pörögnek, hogy milyen kő van a gyűrűdben, elég drága volt-e. Aztán megy a sajnálkozás, meg a kárörvendés. Lehet azért mennek rá a kis gyémántra az emberek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!