Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kínos, hogy sokaknál csak akkor van eljegyzés ha kiderül, hogy jön a baba?
Nem egy ismerősömnél volt az, hogy kiderült a terhesség, majd pár hétre rá volt az eljegyzés, és azóta sincs esküvő.
Nekem elég erőltetettnek tűnik, hogy a férfi csak a baba miatt menne bele a házasságba.
Gusztustalan, hogy ennyi ösztönlény nem tud értelmesen családot tervezni. Könyörgöm ha becsúszik a gyerek akkor már minek házasodni? Ha ennyire fontos a gyerekhez a házasság akkor mi a tökömért nem lehet értelmesen felkészülni a gyerekre és előtte összeházasodni? Miért kell csak úgy becsúsztatni?
Ha ezek értelmes kapcsolatok lennének akkor még azt mondom hogy oké, de a 90%-uk egy semmirevaló fos. Annyi embert ismerek aki 1 hónappal előtte még szidta a párját, hogy otthagyja a francba. Vagy éppen komolyan se vette az egészet, csak röhögött rajta, hogy ezt a nőt ő el nem veszi. Aztán bumm felcsinálja és 3 hónap múlva lagzi... Miért kell ilyen komolytalan, felelőtlen szarba házasodni, pláne gyereket csinálni?
Akinek fontos a házasság és nem ösztönlény akinek derogál védekezni az már régen házas mire jön a gyerek. Főleg ha nem egy értelmetlen, komolytalan szar a kapcsolata.
Ha véletlenül becsúszna, akkor már én is próbálnám kihozni a helyzetből a maximumot és örülnék, ha házasságban születne meg. Az eljegyzés nem érdekel.
Ha csak eljegyzés van és nem házasodnak össze, annak én nem sok értelmét látom, akár jön a gyerek, akár nem, de mindenkinek a maga dolga.
"ha becsúszik a gyerek akkor már minek házasodni?"
Például hogy egyszerűbben legyen az apja a hivatalos apja, és egyéb apróságok miatt.
Hozzáàllás kérdése. Én kínosnak érezném.
De pl van aki direkt így tervezi. Ha valahol csak a terhesség miatt hàzasodnak is össze, úgyse vallanà be egyik fél sem...max nem tart majd sokàig a hàzassàg.
Amúgy szerintem is ha már beszélve volt a házasság hogy majd meg akarnak házasodni de közbe hamarabb jön a baba és akkor már jó lenne ha a gyerek 'családba' szülessen úgy oké
De ha nem is akarna elvenni de kiderul ne h terhes vagyok és azért hazasodjunk az tok gáz is és még igazán jó esküvőt se lehet csinálni mert én terhes lennék és nem bulizhatnek úgy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!