Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Nem kínos, hogy sokaknál csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kínos, hogy sokaknál csak akkor van eljegyzés ha kiderül, hogy jön a baba?

Figyelt kérdés

Nem egy ismerősömnél volt az, hogy kiderült a terhesség, majd pár hétre rá volt az eljegyzés, és azóta sincs esküvő.

Nekem elég erőltetettnek tűnik, hogy a férfi csak a baba miatt menne bele a házasságba.

2020. máj. 20. 10:10
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
74%

Gusztustalan, hogy ennyi ösztönlény nem tud értelmesen családot tervezni. Könyörgöm ha becsúszik a gyerek akkor már minek házasodni? Ha ennyire fontos a gyerekhez a házasság akkor mi a tökömért nem lehet értelmesen felkészülni a gyerekre és előtte összeházasodni? Miért kell csak úgy becsúsztatni?

Ha ezek értelmes kapcsolatok lennének akkor még azt mondom hogy oké, de a 90%-uk egy semmirevaló fos. Annyi embert ismerek aki 1 hónappal előtte még szidta a párját, hogy otthagyja a francba. Vagy éppen komolyan se vette az egészet, csak röhögött rajta, hogy ezt a nőt ő el nem veszi. Aztán bumm felcsinálja és 3 hónap múlva lagzi... Miért kell ilyen komolytalan, felelőtlen szarba házasodni, pláne gyereket csinálni?

Akinek fontos a házasság és nem ösztönlény akinek derogál védekezni az már régen házas mire jön a gyerek. Főleg ha nem egy értelmetlen, komolytalan szar a kapcsolata.

2020. máj. 20. 17:14
 22/30 anonim ***** válasza:
29%
Álomvilágban élsz, üdv magyaírországon
2020. máj. 20. 17:54
 23/30 anonim ***** válasza:
84%

Ha véletlenül becsúszna, akkor már én is próbálnám kihozni a helyzetből a maximumot és örülnék, ha házasságban születne meg. Az eljegyzés nem érdekel.

Ha csak eljegyzés van és nem házasodnak össze, annak én nem sok értelmét látom, akár jön a gyerek, akár nem, de mindenkinek a maga dolga.

2020. máj. 20. 23:08
 24/30 anonim ***** válasza:
77%
9. nekem pedig az az erőltetett, hogy mindenkire ugyanazt a sémát akarják rányomni. Engem a hézasság csak mint az életet megkönnyítő polgárjogi szerződés érdekel, másnak meg az élete célja, hogy ő legyen a létező legszebb menyasszony. Valakinek kínos, mert fontos neki a társadalmi megítélés, van, akinek meg nem kínos, mert nem annyira. Nekem inkább az a kínos, hogy mennyire képtelenek az emberek elfogadni, hogy nem csak egyféleképpen lehet élni.
2020. máj. 22. 09:59
 25/30 anonim ***** válasza:
20%

"ha becsúszik a gyerek akkor már minek házasodni?"

Például hogy egyszerűbben legyen az apja a hivatalos apja, és egyéb apróságok miatt.

2020. máj. 22. 10:02
 26/30 anonim ***** válasza:
61%
21. pontosan ez a gyűlölettől fröcsögő hozzáállás az, ami nagyon szomorú. Mert hát ugyebár csak egyféleképpen lehet gondolkodni: ha gyereket akarok, előtte házasodni kell. És kész. Miért, hogyan, kinek mi a motivációja... kit érdekel. Aki nem így csinálja, az "ösztönlény" és "derogál védekezni". Sajnos azt kell mondjam, hogy nagyon viccesnek találom ezt a hozzáállást. Ez a rend, ezt kell csinálni, és magas lóról kiosztalak az erkölcsi piedesztálomról, ha te nem így csinálod. Hát, ha ez nektek örömet okoz, akkor csináljátok csak :D
2020. máj. 22. 10:02
 27/30 anonim ***** válasza:
73%

Hozzáàllás kérdése. Én kínosnak érezném.

De pl van aki direkt így tervezi. Ha valahol csak a terhesség miatt hàzasodnak is össze, úgyse vallanà be egyik fél sem...max nem tart majd sokàig a hàzassàg.

2020. máj. 23. 21:54
 28/30 anonim ***** válasza:
0%
Miért lenne kínos? Kb így tervezem. Majd ha babát tervezünk, becsattogunk a hivatalba aztán kész. Úgysem akarok lakodalmat. Meg valahogy nagyobb kapocsnak érzem a gyereket, mint a házasságot.
2020. máj. 27. 12:20
 29/30 anonim ***** válasza:

Amúgy szerintem is ha már beszélve volt a házasság hogy majd meg akarnak házasodni de közbe hamarabb jön a baba és akkor már jó lenne ha a gyerek 'családba' szülessen úgy oké

De ha nem is akarna elvenni de kiderul ne h terhes vagyok és azért hazasodjunk az tok gáz is és még igazán jó esküvőt se lehet csinálni mert én terhes lennék és nem bulizhatnek úgy

2020. máj. 28. 18:57
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Ja meg előző vagyok, az lemaradt hogy az olyan erőltetett is és szerintem sokkal szebb ha jóval hamarabb már jegyben járnak és össze is házasodnak mert azt akarják és nem azért mert jaj jön a baba és könnyebb lesz elintezni a dolgait.
2020. máj. 28. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!