Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
33 eves ferfiak, ti meddig varnatok eljegyzesig?
Semmit nem jelent, hogy összeköltöztök-e vagy sem. Hány olyan eset van, hogy már 5-6 éve együtt élnek, még sincs eljegyzés!
A két fél elköteleződésén múlik ez és a szándékon. Ez vagy megvan benne, vagy nincs. Én leülnék vele ezt megbeszélni, nem utalgatnék. Neked fontos az eljegyzés és a házasság és úgy érzed, hogy már megérett erre a kapcsolatotok.
Hozzáteszem, a szüleim korában sem volt divat együtt élni házasság előtt, mégsem volt több a válás, mint ma. (Nem a középkorról beszélek, bőven lehetett már válni a 80-as, 90-es években) Szóval nem ezen múlik a házasság sikere hanem valami máson.
Anyukám egy tanácsot adott nekem a férfiakkal kapcsolatban, mégpedig azt hogy addig ne menjek hozzá senkihez, amíg nem éltünk együtt. Négy év után megkérte kezem a szerelmem, igent mondtam neki. Még nem lakunk együtt, de az esküvő előtt egy évvel össze fogunk költözni (egyetem miatt csak akkor). Azért mondtam mégis igent, mert suli/munka után rögtön találkozunk, minden este együtt alszunk, a hétvégéket együtt töltjük 0-24, így már meg mertem ezt lépni, de természetesen addig nem lesz lakodalom, amíg nem éltünk együtt legalább fél évet.
22N
Amíg nem éltetek együtt legalább egy évet addig nem jegyezném el.. A találkozgatásos kapcsolat nem az igazi hidd el.
Lakva ismeri meg egymást az ember igazán!
Plusz még akkor is ott a melóbajárás ami miatt távolvagytok egymástól.
Ahol nem juttok el oda a kapcsolatban, hogy szülőkkel, testvérekkel ismerettség, és ti ketten összeköltöztök és együtt is maradtok ott szerintem még korai egy eljegyzés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!