Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Ki hány évesen ment férjhez? Vannak köztetek a húszas éveitek végén járó szinglik?
"Szerinte egy oltári parasztság volt rákérdezni"
Ezt már rögtön akkor közölte is veled, mikor az elején rákérdeztél?
Mit vársz ettől a pasitól? Csak a gyerek s..et nyalja.
Nekem is volt ilyen, 6 evig vártam mert azt hazudta majd elvesz....
Akint otthagytm meglett a vőlegenyem😄
Lehet, hogy te "MINDENT" megteszel ezért az emberért, de az ő szemében semmi más nem vagy, mint ingyen szakácsnő, ingyen szobalány meg ingyen punci.
Ebben az emberben minimális tisztelet nincs irányodban, sőt azt is ki merném jelenteni, hogy még mindig a volt nőjét szereti, te meg csak egy pótlék vagy. Közhely, de igaz, hogy a szerelem/szeretet ellentéte nem a gyűlölet, hanem a közöny. Ha bele van betegedve abba, hogy az exe máshoz megy hozzá, akkor még fontos számára.
Az a baj, hogy semmi önértékelésed nincs, és mindent lenyelsz ennek a bunkónak. Saját magadat csapod be. Nagyon jól látod, hogy nem vagyok egyenrangú felek ebben a kapcsolatban, hogy megaláz és semmibe vesz téged. Nem akar házasodni, nem akar több gyereket, mert ott van az imádott gyereke (az imádott volt feleségétől).
Csak a fiatalságod megy rá erre a kapcsolatra. Most kellene kilépned belőle, és találnod egy normális férfit, főleg ha nem csak esküvőt, hanem gyereket is szeretnél. A termékeny éveid száma egyre csökken...
25 évesen mentem férjhez. ( 1,5 év kapcsolat utàn. A férjem akkor 22 éves volt).
Esetleg észre kéne venned, hogy ez a pali egyàltalàn nem akar hàzasodni, felelősséget vàllalni a kapcsolatért, esze àgàban sincs hivatalosan elköteleződni melletted.
Van egy épp aktuàlis csaja, és ez neki bőven elég. Egyértelmű a viselkedéséből, ( tereli a témàt, ideges lesz tőle, húzza a szàjàt stb), szóval feleslegesen nincs értelme àlmodoznod. Az idődet, a fiatalsàgodat pazarlod azzal, hogy rà vàrsz, amennyiben a hàzassàg neked fontos . 34/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!