Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hölgyek! Ki hány évesen ment...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! Ki hány évesen ment férjhez? Vannak köztetek a húszas éveitek végén járó szinglik?

Figyelt kérdés
Én 29 leszek idén. Mások csinosnak, szépnek mondanak. Környezetemre és magamra is nagyon igényes vagyok. Az emberekkel jól kijövök, szeretnek, az állatokat is szeretem. Jó munkahelyem van már 8 éve, szép fizetéssel. Megvan mindenem. A magánéletem megsincs rendben. Szomorúvá tesz. Párommal 2 éve vagyunk együtt, mégsem adja jelét, hogy többet gondolna. Ha szóba hozom, terel és ideges lesz. Persze, neki van már gyerek az első házasságából. Együtt élünk, mint élettársak, ennyi. Mondtam neki, hogy kezd elmenni felettem az idő. Csak azt látom, hogy mindenki férjhez megy és szül, én is szeretnék már lassan. Ilyenkor semmit sem mond. Csak húzza a száját. Kezdek elkésni? 🙁

2020. febr. 23. 19:05
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

"Szerinte egy oltári parasztság volt rákérdezni"

Ezt már rögtön akkor közölte is veled, mikor az elején rákérdeztél?

2020. febr. 23. 20:39
 12/30 A kérdező kommentje:
Nem. Mostanában mondta.
2020. febr. 23. 20:59
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy, akkor lett volna érdemes AZONNAL útilaput kötni a talpára.
2020. febr. 23. 21:16
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Mit vársz ettől a pasitól? Csak a gyerek s..et nyalja.

Nekem is volt ilyen, 6 evig vártam mert azt hazudta majd elvesz....

Akint otthagytm meglett a vőlegenyem😄

2020. febr. 23. 21:48
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy te "MINDENT" megteszel ezért az emberért, de az ő szemében semmi más nem vagy, mint ingyen szakácsnő, ingyen szobalány meg ingyen punci.

Ebben az emberben minimális tisztelet nincs irányodban, sőt azt is ki merném jelenteni, hogy még mindig a volt nőjét szereti, te meg csak egy pótlék vagy. Közhely, de igaz, hogy a szerelem/szeretet ellentéte nem a gyűlölet, hanem a közöny. Ha bele van betegedve abba, hogy az exe máshoz megy hozzá, akkor még fontos számára.

Az a baj, hogy semmi önértékelésed nincs, és mindent lenyelsz ennek a bunkónak. Saját magadat csapod be. Nagyon jól látod, hogy nem vagyok egyenrangú felek ebben a kapcsolatban, hogy megaláz és semmibe vesz téged. Nem akar házasodni, nem akar több gyereket, mert ott van az imádott gyereke (az imádott volt feleségétől).

Csak a fiatalságod megy rá erre a kapcsolatra. Most kellene kilépned belőle, és találnod egy normális férfit, főleg ha nem csak esküvőt, hanem gyereket is szeretnél. A termékeny éveid száma egyre csökken...

2020. febr. 24. 20:22
 16/30 anonim ***** válasza:
78%
Már mindenki leírt mindent, amit én is szerettem volna.
2020. febr. 25. 09:26
 17/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen Mindenkinek a hozzászólásokat!
2020. febr. 26. 03:44
 18/30 anonim ***** válasza:
67%
Majd egyszer írd meg mi lett ebbol a kapcsolatbol, de én sem látok sok esélyt egy boldog házasságra es családra. Fiatal vagy, szep, miert nem keresel olyat aki nem elvalt es nincs családja? Annyi jóképű intelligens, szingli 30 körüli fiatalember szaladgál a városban akik mindent megtennének egy ilyen nőért! Én a férjemet 29 évesen ismertem meg,7 éve együtt, házasok, boldogok vagulyunk
2020. febr. 26. 10:27
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

25 évesen mentem férjhez. ( 1,5 év kapcsolat utàn. A férjem akkor 22 éves volt).

Esetleg észre kéne venned, hogy ez a pali egyàltalàn nem akar hàzasodni, felelősséget vàllalni a kapcsolatért, esze àgàban sincs hivatalosan elköteleződni melletted.

Van egy épp aktuàlis csaja, és ez neki bőven elég. Egyértelmű a viselkedéséből, ( tereli a témàt, ideges lesz tőle, húzza a szàjàt stb), szóval feleslegesen nincs értelme àlmodoznod. Az idődet, a fiatalsàgodat pazarlod azzal, hogy rà vàrsz, amennyiben a hàzassàg neked fontos . 34/N

2020. febr. 27. 02:02
 20/30 A kérdező kommentje:
Folyamatosan megaláz úgy érzem. A gyereket ide lökte az anyja 2 hétre, mert beteg lett a gyerek... ő nem akarja elkapni, meg amúgyis neki dolga van, és a gyerek mellett nem tudja intézni. Főztem gyorsan borsó levest és palacsintát, de egy köszönömöt nem tanítottak meg egy 6 éves gyereknek... Az apja meg természetesek veszi ezeket.
2020. febr. 27. 15:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!