Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzéskor a letérdelés kötelező?
Ha a férfi nem térdel le akkor simán kockáztatja hogy a nő akár ez miatt nemet is mond?
Hogy van ez?
Hát ha van olyan, aki csak azért mond nemet, mert a férfi nem térdelt le, az ritka nagy barom, és nyilván nem ez az egyetlen oka a nemleges válasznak.
Én nem tartom kötelezőnek a letérdelést.
Mondjuk én nem vagyok egy hűderomantikus nő, de nekem nagyon fura érzés volt, hogy a férjem nyilvános helyen ott térdelgetett a földön. Tudom, le leszek pontozva, de a kérdésfeltevés után én hirtelen csak annyit tudtam mondani, előbb állj fel, aztán igen.
Nem hinném, hogy lenne, aki a térdelés hiánya miatt nemet mond, ha meg mégis, talán nem is veszítesz sokat. De te ismered a barátnődet, hogy ő értékelné-e.
# 5
Hát én eleve nem kérném meg a kezét nyilvános helyen, mások előtt. Ez nekem valahogy ugyanolyan "intim" dolog mint a szex, azt sem csinálom csak kettesben vele. Azt sem akarom hogy más nézze.
Gondolom azért csinálják általában nyilvánosan a lánykérést mert az az egyetlen példa van amit látnak a filmekből van.
Nekem ha leterdelne elém akkor mondanék nemet.
Állva is meglehet kerni kezünket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!