Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szívműtött tériszonyos lányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szívműtött tériszonyos lányt eljegyezni tandemugrással?

Figyelt kérdés

Én 40 éves férfi vagyok, ő még csak 23, egy éve ismertük meg egymást és heteken belül, hozzám is költözött.

Kisebb összezördülések voltak az elején, amíg összecsiszolódtunk, de azóta én is változtam, másképp gondolkodok, fogok fel dolgokat, és tolerálok is én is és ő is, úgyhogy mostmár minden alakulgat szépen.

Mindketten hálátlan kapcsolatot hagytunk magunk mögött amikor megismerkedtünk, az enyém több mint tízéves volt mondhatni szeretőpótlék státuszban (a végén egy harmadiknak szült gyereket a "nő"), őt meg állandóan megalázta az exe aki az első volt neki (5 év), és nem igazán becsülte.

Elég gyakran kapom meg mostanában, az eljegyzés dolgot, meg az utalásokat célozgatásokat tőle, nem igazán értem hova ez a nagy siettség részéről egy év után, de a családjában elég korán haltak a nő tagok (50 év alatt), és neki is gyerekkori szívkamrai korrekciós műtétje volt.

Lenne ez a lehetőség ennél a rendezvényszervező cégnél..

A pénz része most nem számít, de szerintetek ezzel megbizonyosodhatnék arról, hogy biztosan ezt akarja, és nem csak a "család, meg az ismerősök" által kialakult berögződés miatt?

A nővére 3 gyerek után 33 évesen elválna a beteg férjtől, csak nincs hová mennie, emiatt (is) gyanakszom kicsit.

Nyagyszülői háttér gyakorlatilag nincs, nagymama nem él, anyuka sem, apuka "kicsapongó" életmódú.

Ti mit gondoltok?

40F

2020. febr. 2. 18:43
1 2 3 4 5
 31/50 A kérdező kommentje:

# 29

Nem akarom, csak nincs választásom, ha családot akarunk.

Ő szeretne, de csak ezzel a feltétellel, hogy előtte vegyem el.

Akkor neki is csak annyi választása legyen, hogy kiugrunk-e együtt és túléljük, vagy neki se kezdjünk az egésznek!

Ez így igazságos szerintem!

2020. febr. 3. 10:21
 32/50 anonim ***** válasza:
95%
Mindenki elmondta, hogy egy szívbetegnek nem biztonságos. Te annál inkább erőltetnéd, hogy ezzel 'bizonyítson'. Lesüt a hozzászólásaidról,hogy elmebeteg vagy. Remélem nem fog a kislány egy ilyen idióta miatt szívrohamot kapni.
2020. febr. 3. 11:04
 33/50 A kérdező kommentje:

Remélem én is, hogy nem fog, és nem akar egy ilyen elmebeteghez, mint én, hozzámenni, de ha szívbetegen dohányozna, és napi 2 doboz energiatalt meginna, hát csak tessék, de nem mellettem! Mellettem csak repülőből kiugorva lehet jeggyűrűhöz jutni!

Köszi mindenkinek a + / - -t is.

A negatívoknak végszóul :

Sosem akarnék olyan lenni mint ti.

2020. febr. 3. 11:34
 34/50 anonim ***** válasza:
100%

De gondolom nem dohányzik és nem nyakalja az energiaitalt.

Miért akarod akkor szereled jeléül Te kinyírni??

2020. febr. 3. 15:06
 35/50 anonim ***** válasza:
100%
Szerelmed jeléül, bocsánat az elírásért.
2020. febr. 3. 15:32
 36/50 BeefEater ***** válasza:
100%

És hogy az istenbe akarod eljegyezni tandemugrással? Mert mind a ketten egy másik tandempilótához lesztek kötve, 250 km/h -val zuhantok a föld felé egymástól és a távolság tőletek néhány száz métertől néhány száz méterig terjedhet.

A másik meg, hogy ennek egy szép élménynek kellene lennie, nem egy traumának. Inkább vidd el sétarepülni a Dunakanyarba vagy a Balatonhoz.

2020. febr. 3. 15:38
 37/50 anonim ***** válasza:
94%

Neki pont a gyerekvállalás ilyen. Te vagy vele maradsz, vagy nem, vagy támogatód, vagy nem. De amíg el tudsz válni, ha nem tetszik, addig ő a gyereket nem tudja visszacsinálni. Tényleg egy életre szóló kötelék, amit veled akar vállalni.

Plusz ott a kockázat, hogy szívbetegként bele is halhat. A terhesség és a szülés ma is veszélyes ipar, makk egészségesen is.

Neked ez nem elég bizonyíték, neeeeem, te érted az életet kockáztassa. Mi vagy te, királylány? Azt vágod, hogy egy normális világban neked kéne bizonyítani, hogy megérdemled a kezét, és érdemes vagy arra, hogy világra hozza a gyermeked?

2020. febr. 3. 16:58
 38/50 anonim válasza:
100%
Te atyajóisten, remélem még se teszed meg, ha meg igen, akkor meg azt hogy a lány szó nélkül leköp és ott hagy...Nem tudom milyen az a lány, de ha te tisztában vagy vele mi az amitől retteg és az életébe kerülhet, és egy ilyen komoly döntést, ami KETTŐTÖK életét befolyásolja, a félelemhez kötöd, nos neked egy zacskó kelbimbót se adnék hogy törődj vele. Nem is szereted te ezt a lányt, ordít minden hozzászólásodból. Benned van hogy egy elvárás, egy nyomás a válladon, ami alól kiakarsz bújni, és azért választasz ilyen drasztikus módszert a "próbára", mert azt reméled hogy nemet mond, és te akkor szépen moshatod a kezeid, hogy "én?! Hát én megkértelek, te mondtál nemet!" Na ezt hívják gyávaságnak, ahelyett hogy leülnél a pároddal beszélgetni, hogy mik a pontos tervei, vágyai. Lehet tudtok kompromisszumot kötni, ha olyan értelmes nő, ahogy leírod és ugye magad is annak tartod, akkor ott lennie kell megoldásnak amitől BOLDOGOK lehettek, mert ez így aljas, gerinctelen, férfiatlan húzás.
2020. febr. 4. 16:26
 39/50 A kérdező kommentje:

# 38/

Nem arra számítok, hogy nemet mond, tökjó lenne ha ezt meglépnénk, mert akkor teljesen világos lenne, hogy nem csak a szája jár!

Mellesleg nekem többet jelentene, ha az ugrásra mondana igent mint a gyűrűre, arra nekem mindegy mint mond számomra nem oszt nem szorozna, kivéve ha nem ugrana velem, mert akkor totál zsarolásnak érezném azt az igent így (nem teljesen) egy év együttlét után.

2020. febr. 5. 06:33
 40/50 anonim ***** válasza:
100%
Aki itt zsarol, mégpedig a nőjét a saját életével, épségével zsarolja, az Te vagy.
2020. febr. 5. 09:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!