Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szívműtött tériszonyos lányt eljegyezni tandemugrással?
Én 40 éves férfi vagyok, ő még csak 23, egy éve ismertük meg egymást és heteken belül, hozzám is költözött.
Kisebb összezördülések voltak az elején, amíg összecsiszolódtunk, de azóta én is változtam, másképp gondolkodok, fogok fel dolgokat, és tolerálok is én is és ő is, úgyhogy mostmár minden alakulgat szépen.
Mindketten hálátlan kapcsolatot hagytunk magunk mögött amikor megismerkedtünk, az enyém több mint tízéves volt mondhatni szeretőpótlék státuszban (a végén egy harmadiknak szült gyereket a "nő"), őt meg állandóan megalázta az exe aki az első volt neki (5 év), és nem igazán becsülte.
Elég gyakran kapom meg mostanában, az eljegyzés dolgot, meg az utalásokat célozgatásokat tőle, nem igazán értem hova ez a nagy siettség részéről egy év után, de a családjában elég korán haltak a nő tagok (50 év alatt), és neki is gyerekkori szívkamrai korrekciós műtétje volt.
Lenne ez a lehetőség ennél a rendezvényszervező cégnél..
A pénz része most nem számít, de szerintetek ezzel megbizonyosodhatnék arról, hogy biztosan ezt akarja, és nem csak a "család, meg az ismerősök" által kialakult berögződés miatt?
A nővére 3 gyerek után 33 évesen elválna a beteg férjtől, csak nincs hová mennie, emiatt (is) gyanakszom kicsit.
Nyagyszülői háttér gyakorlatilag nincs, nagymama nem él, anyuka sem, apuka "kicsapongó" életmódú.
Ti mit gondoltok?
40F
Jó, akkor halljuk, ti mit tennétek?
Hogyan bizonyosodnátok meg, hogy nem csak brahira akarja egy év után?
Egyrészt nem értem min aggódsz ha úgy is lenne házassági szerződés. Másrészt nem mennék hozzá soha egy két év után senkihez és ha férfi lennék se kérném még ilyen rövid idő után senki kezét. Vagy tényleg mániája az esküvő vagy úgy van vele hogy az előzőt 10 év alatt se vetted el és tud i szeretné ő is így jár e majd. Illetve ahogy te azon aggódsz hogy a pénzed kell neki úgy ő is aggodhat azon hogy csak a friss húsra hajtasz aztán ha úgy alakul majd másik fiatal csajra cseréled.
Persze ezek csak tippek viszont se egy se 10 év után nem gondolkodnék eljegyzésen házasságon ha ennyi a bizalom a kapcsolatban.
Szoktatok beszélgetni egyáltalán? Mert kicsit olyan mintha fogalmad nem lenne róla mit várhatsz attól aki elvileg a párod és egy éve együtt éltek.
# 12
Mert nem tudom emnnyire garancia egy válásnál.
Plusz ha valakivel az ember összeházasodik,
akkor ott alapból közös lakcímük lesz (vagy nem?), mi van ha mondjuk megcsal egy rendőrrel? Meg se verhetem az embert, és még jogilag ki sem dobhatom a házamból. (az ő exe rendőr) Ez a magyar jog.
A nővére azért válna el 3 gyerekkel a férjétől, mert az embernek nem megy a szex a betegsége miatt... De mivel közösen vannak egy albérletben így nem tud menni, mert ha az új pasijához költözne akivel csalja a férjét, akkor onann nincs visszaút ha az új pasi kidobja.
Egyedül 3 gyerekkel meg nem menne egy saját albi.
Lehet túlparázom, dehát a körülményeket ismerve most na.
Mit gondoljak egy év után úgy mégis...
# 13
Elmész te...
A Lányt szeretem, a kiszolgáltatottságot nem!
Köszönöm a magyar jognak, ezt a biztonságérzetet!
# 12/
Őőő félreérted az exemmel voltam 10 évig az új lánnyal egy éve vagyok csak..
Az exemmel egy "különlegesen érdekes " (vagy inkább hülye) kapcsolatban voltunk, mert együtt lakott az exférjével miközben velem volt együtt de én nem laktam ott, aztán egy magasrangú külföldi emberrel jött össze akitől gyereke lett, az exférje még mindíg a közös házukban lakik, de exemet már nem érdekli mert azóta két külföldi és három hazai ingatlan tulajdonosa lett, én meg otthagytam őt (ennyit jelent a magas rang)... 10 év pótszerető szerep után nem leszek még újabb 10 évig bébiszitter és szexjátékszer is egyben, nem az én világom.
Házassági szerződés, ennyi. Aki erre megsértődik, az valszeg a pénzedre hajtott volna. Szóval megkérheted a kezét, de utána közöld vele,hogy házassági szerződéssel csak.
Egyébként meg nem is értem a kérdésedet. Elviszed tandemugrásra,hogy meghaljon? Ebből majd te azt szűröd le, hogy 'komolyan gondolja' veled? Vagy mit akarsz ezzel elérni? Szar ötlet, ezt már többen is megírtuk. Vagy esetleg az a célod, hogy nemet mondjon az ugrásra és akkor csakazértsem kéred meg a kezét? Nemtudom mi ez a taktika, de eléggé gyerekesnek tűnsz. Halálfélelme van a magasságtól+szívbeteg is erre fel te elvinnéd 4000 méterről kiugrani több,mint 200 km/órával? Nem vagy te normális.
# 17
Ja, mert akkor legalább átérezné, milyen érzés számomra összeházasodni Magyarországon magyarként a magyar jog minden szépségével.
Én csak magamat tudom ismételni. Semmi értelme egy kapcsolatnak ahol nincs bizalom.
Azt pedig soha nem szerettem mikor mások kapcsolatát ítéli meg valaki. Honnan tudod hogy azért akarja ott hagyni a párját mert nem áll a cerka? Honnan tudod hogy ez a tény a férfiban mit okozott? Hogy nem lett e emiatt beforduló depressziós agresszív szenvedélybeteg? Hogy törődik e a párjával mint nővel vagy mivel nincs indíttatása a szexre minden más intimitás is elveszett? Hogy nem lett e kórosan féltékeny amiért már nem érzi magát férfinek? Hogy otthon a négy fal között mi történik szinte mindig rejtély a külvilág számára. Ne ítélkezz amíg nem látod a hátteret. Egy megcsalás mindig két emberen múlik ahogy a kapcsolat szétbarmolása is jellemzően közös meló. Ettől persze a megcsalás még féreg dolog.
Ne vedd el a lányt. Nem bízol benne és akár jogos akár jogtalan a feltevésed nincs értelme a kapcsolatotoknak. El nem tudom képzelni hogy lehet valakivel úgy együtt lenni hogy az jár a fejedben mi van ha mással kefélt nem rég hogy mi van ha kisemmiz mi van ha.... Nincs értelme. A kapcsolatban (szerintem) épp az a szép hogy valaki olyannal vagy akivel vált válnak vetve "harcolhattok" a világ ellen. Ha a közös otthon a ments vár a mindennapi stressz után.
Ha mindig fél szemed a társadon kell tartani mikor pihensz? Arról nem is beszélve hogy attól hogy kockáztatja az életét egy ugrással mitől lesz megbízhatóbb? Mit bizonyít? És az ha nem megy bele? Én nem vagyok szívbeteg de így se ugranék mert megijeszt. Akkor vajon nem vagyok megbízható? Gondolom látod a logikai buktatót.
Hogy honnan tudhatod hogy megbízható? Hinned kéne benne. Nap nap után kéne hogy bebizonyítsa a tetteivel a számodra anélkül hogy ezt kérnéd tőle vagy odafigyelne rá hogy bizonyító. Hisz a mindennapi cselekedetek mutatják meg ki vagy. Ha egy év együttélés után se bízol benne soha nem is fogsz. Vagy azért mert ő nem megbízható (az alapján amit írtál nem derül ki) vagy mert neked van gond a fejedben. Ez a valószínűbb hisz mások példáit hozod fel ellene amiről ő aztán nem tehet. Ezt pedig magadban kell lemeccsezned.
Vagy a kapcsolatot választod és legyőzöd a félelmeid (akár szak segítséggel) vagy az érzelmi és anyagi biztonságot választod és egyedül maradsz.
Nem, te nem szereted a lányt. Te a fiatalságát szereted. Azt, hogy 40 éves létedre, van egy 23 éves lány melletted. Kapuzárási pánik? Miért nem korosztályodból választasz? Vannak nők saját egzisztenciával. Ott nem kellene azon agyalnod, hogy mi történne ha váltok.
A nővére viselkedéséből messzemenő következtetést levonni a húg jellemére, hát az sem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!