Mit tegyek, ha pilóta szeretnék lenni, de tériszonyos vagyok?
Én is az vagyok :D
Szerintem ha sokat vagy magas helyen akkor talán megszokod
a ne nézz ki! kapcsold be a robotpilótát és kész! :D
na komolyra fordítva: a repülőből nem olyan a tériszony mint mondjuk egy létra tetejéről
Biztonságban érzi magát az ember a repülőben.
Azt mondom ülj fel egy gépre próbából!
Mi el szoktunk ugrani fapaddal ide-oda Brüsszel, Róma, stb. csak a repülés élménye miatt!
Ha jól kifogod az árakat nem egész 10ezer forintból megvan oda-vissza.
Ablak mellé foglalj! A vagy F oszlop és a hátsó sorba ahonnan látod a szárnyat és ezáltal látod a gép mozgását.
Aztán meglátod hogy bírod-e vagy sem. Ennyit megér 10 ropi meg egy nap nem?
De!!!!!!
nem tudom pontosan az idézetet, de valahogy úgy van, hogy Aki egyszer repült az utána a földön járva is az eget kémleli!
Aztán ha megy a dolog, akkor komolyan gyúrj rá a témára! Nagyon nem könnyű polótává válni! rengeteget kell tanulni és vizsgázni.
Tanulj meg angolul minél előbb minél magasabb szinten, hogy azzal ne kelljen annyira intenzíven foglalkozni.
uccsó vagyok még annyit, hogy én nem voltam tériszonyos fiatal koromban. Bárhova felmáasztan gondolkodás nélkül
40 éves leszek idén és előjött a tériszony.... vannak helyek ahol halálfélelmem van, régebben meg simán felmentem. Szóval ha én változtam, lehet te is fogsz a másik irányba!
gyerünk repülni!! :)
Csak a tériszonyt nem kellene összekeverni szerintem azzal, amikor valakinek csak először szokatlan a tér, de hamar megszokja. Ez nem tériszony.
Valódi, pszichés tériszony nem, vagy csak nehezen, szakember segítségével küzdhető le szerintem.
Az "én időmben" voltunk nyári üzemi gyakorlaton, egyik alkalommal villanyoszlopokat kellett festeni egy gyári területen, de nem ilyen kis utcait kell elképzelni, hanem magasabb és baromi messzire be lehetett látni a tájat a tetejéről.
Nekem csak először volt szokatlan, de még azt sem mondanám "iszonynak", hiszen részben élmény is, biztonsági övvel kikötve, lógva dolgozgatni. Később meg már szinte magától értetődő.
Viszont évek alatt elszoktam tőle, utána ismét mellbevágó érzés volt egy másik élmény (kilátó), de az is csak elsőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!