Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szívműtött tériszonyos lányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szívműtött tériszonyos lányt eljegyezni tandemugrással?

Figyelt kérdés

Én 40 éves férfi vagyok, ő még csak 23, egy éve ismertük meg egymást és heteken belül, hozzám is költözött.

Kisebb összezördülések voltak az elején, amíg összecsiszolódtunk, de azóta én is változtam, másképp gondolkodok, fogok fel dolgokat, és tolerálok is én is és ő is, úgyhogy mostmár minden alakulgat szépen.

Mindketten hálátlan kapcsolatot hagytunk magunk mögött amikor megismerkedtünk, az enyém több mint tízéves volt mondhatni szeretőpótlék státuszban (a végén egy harmadiknak szült gyereket a "nő"), őt meg állandóan megalázta az exe aki az első volt neki (5 év), és nem igazán becsülte.

Elég gyakran kapom meg mostanában, az eljegyzés dolgot, meg az utalásokat célozgatásokat tőle, nem igazán értem hova ez a nagy siettség részéről egy év után, de a családjában elég korán haltak a nő tagok (50 év alatt), és neki is gyerekkori szívkamrai korrekciós műtétje volt.

Lenne ez a lehetőség ennél a rendezvényszervező cégnél..

A pénz része most nem számít, de szerintetek ezzel megbizonyosodhatnék arról, hogy biztosan ezt akarja, és nem csak a "család, meg az ismerősök" által kialakult berögződés miatt?

A nővére 3 gyerek után 33 évesen elválna a beteg férjtől, csak nincs hová mennie, emiatt (is) gyanakszom kicsit.

Nyagyszülői háttér gyakorlatilag nincs, nagymama nem él, anyuka sem, apuka "kicsapongó" életmódú.

Ti mit gondoltok?

40F

2020. febr. 2. 18:43
1 2 3 4 5
 21/50 A kérdező kommentje:

"Honnan tudod hogy azért akarja ott hagyni a párját mert nem áll a cerka? " - Maga a nővére mondta nekem egy összejövetelkor a szeretője a saját gyerekei és párom jelenlétében (az apuka nem volt jelen szóval a háta mögött). Mellesleg az ember alig 50 kiló vasággyal, tényleg beteg.

---

Najó, de akkor párom miért ragaszkodik ennyire az eljegyzéshez, meg ahhoz, hogy házasság nélkül ő nem lesz anya?

Én nem ragaszkodok a gyerekhez, ha jön jön ha nem nem, bár igazából ha jönne akkor nem kellene ugrania, egyből feleségül venném!

2020. febr. 2. 20:02
 22/50 A kérdező kommentje:

# 20

Nem nagyon válogathatok, mert nincs akkora egzisztenciám, és bár a minimálbér háromszorosát keresem nettóban ezért elég sokat dolgozom is időben mérve. Van egy saját fővárosi ingatlanom zéró hitellel, szóval nem egzisztenciám van csak nem vagyok földönfutó ennyi...

Miért az ő korosztálya?

Így hozta az élet, semmi tudatos kajtatás nem volt benne, szinte kollegák voltunk, én meg már leírtam hogy jártam exemmel, meg egyáltalán miylen kapcsolatból jöttem ki 10 év után, a lányt meg kidobta 5x re az akkori pasija, én meg meséltem neki az én exemről és meggyőztem hogy ettől jobbat érdemel én sosem dobnám ki ha nem csalna meg, azóta is együtt vagyunk együtt élünk :) Lényegében így jöttünk össze...

2020. febr. 2. 20:10
 23/50 anonim ***** válasza:
100%
Én se szülnék soha házasság nélkül. Mert nekem az egy ígéret arra hogy velem akar lenni. Aki fél elköteleződni az ne akarjon tőlem gyereket. Sőt én szeretnék a majdani párommal a vagyoni szerződésen túl olyat is kötni hogy a közös vagyont megcsalás esetén a megcsalt fél kapja. Ez egy egész jó biztosíték a hűségre szerintem. És ugyanaz áll erre is mint a házasságra. Aki nem meri aláírni az nem biztos benne hogy nem csalna meg. Az olyanból pedig nem kérek. Én bármelyiket aláírom mert ismerem magam annyira hogy előbb szakítok/válok mint csalok és nem kell a pénze senkinek.
2020. febr. 2. 20:18
 24/50 A kérdező kommentje:

# 23

A házasság több egy ígéretnél, az egy eskü!

Esküszegésért halál jár!

Míg a halál el nem választ...

2020. febr. 2. 21:08
 25/50 anonim ***** válasza:
95%

Te teljesen elmebeteg vagy. Ne akarj gyereket, hátha öröklődik!

Gondolom, okkal érintett meg ennyire a nővére sztorija. Neked se áll már sokáig...

Most őszintén: itt pont te vagy az a balfas2, aki úgy akarja megkérni a nőjét, hogy eleve nem is akar házasodni, kirázza a hideg a gondolattól, de hát az elvárásoknak muszáj megfelelni...

Miközben attól rettegsz, hogy csak ki akar forgatni a vagyonodból, de te pénzeled ezerrel, addig is veled marad.

Gyász vagy, öreg.

2020. febr. 2. 21:44
 26/50 anonim ***** válasza:
95%

Mondjuk arra a beszélgetésre kíváncsi lennék, mikor ezt közlöd vele: "szívem, tudom, hogy szívbeteg vagy, és tériszonyos, de ha leugrasz velem egy repülőgépből, és ha netán túléled, akkor elveszlek. De csakis akkor."

Mert ugye mondod neki, hogy csak ekkor kéred meg a kezét? Vagy, hogy "bizonyítson" úgy, ha nem is tudja, hogy miért kell?

Amúgy szintén tériszonyos lányként, azt mondanám erre, hogy bizonyítsa be valamelyik női rokonod a szeretetét, úgy hogy meg is halhat benne.

2020. febr. 2. 22:48
 27/50 A kérdező kommentje:

# 25

Semmi kedvem elvenni valakit csakmert neki ez elvi kérdés.

Jól látod, számomra nem fontos a házasság, nem is lesz az soha! Nem ez alapozza meg a bizalmat két ember között csupán ámítás, de sok primitív azt képzeli ez a garancia! Aztán meg 10 ből 5 elválik három meg megeszi egymást szép csendben vagy folyamatosan hűtlenkedik!

Nem pénzelem, de szart se keresett, és szétcsesztették ígyhát segítettem rajta, mert módom volt rá, ő meg tanult érte és a legjobbak között végzett szóval közös projekt volt amihez csak a pénz hiányzott!

Én csak azt nem értem, hogy ha valaki képes többre és jobbra akkor miért ragaszkodik olyan dolgokhoz ami már a mi szüleinknek sem működött, és a mai világban is nagyon kevés embernél működik jól (házasság)...

Pont olyan mint amikor a kutyádat pórázon kell tartani, mert nincs benne annyi értelem, hogy szótfogadjon!

Ő bebizónyította valamilyen szinten, hogy értelmes nő, én eleve annak tartom magam, és képzettebb is vagyok!

Nála a gondolkodással van baj, és hogy nem látott igazán még világot, vagy ha látott sem fogadta be és alakította ki a saját elveit!

Egyetlen egy ismerősöm sincs akinek jó házassága lenne, és a legtöbben nem is házasok!

Keresnék én pozitív példát, de nincsen!!!

Kinek kell a kirakatélet?

2020. febr. 3. 10:00
 28/50 A kérdező kommentje:

Nem mondom, neki, miért mondanám?

Ha nekem is van választásom, hogy elveszem vagy sem, neki is van, hogy ugrik-e vagy sem!

Plusz benne lesz a sors faktor is.

Ráadásul még utánna is mondhat nemet!

2020. febr. 3. 10:08
 29/50 anonim ***** válasza:
100%

"Köszönöm a magyar jognak, ezt a biztonságérzetet!"

Mi köze a jognak ahhoz, hogy te olyan nőt akarsz feleségül venni, akiben nem bízol, de még csak nem is mered.

2020. febr. 3. 10:09
 30/50 A kérdező kommentje:

# 26/

Pókiszonya is van, mégis valami kollegájánál egy buliba bepiált egy kicsit, aztán az arcán, kezén mászkált a srác tarrantulája.. Videón mutatta..

Én sem ugrottam még ernyővel, de házas sem voltam még szóval együtt ugranánk, aztán döntenénk hogy egybekelünk e. Számomra semleges, és nem kötelék, csak egy darab papír! Én az a fajta ember vagyok aki ha tudja, hogy nem bírja, akkor akármit veszít is lelép, és újrakezdi máshol!

Nem fog ettől egy házasság sem visszatartani, de lehet még a gyerek sem! (pedig sokáig azt gondoltam a gyerek talán igen, de lassan rájövök, hogy az sem).

2020. febr. 3. 10:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!