Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemesebb lenni hagyni és szakítani?
Másfél éve vagytok együtt... Az nagyon kevés. Együttéltek egyáltalán?
Értem, hogy az első fél évben még mást mondott, de a kapcsolat elején még mindenki rózsaszín ködben van. Őszintén szólva megértem, hogy másfél év után még nem áll készen erre a lépésre. Sőt, szerintem te is a rossz indokból akarsz házasodni, ha csak emiatt eldobnál egy teljesen jól működő kapcsolatot.
Lesarkítva a dolgot három változat lehetséges.
1) Rózsaszín köd ült az agyára, full szerelmes volt, mindenben csak a jót és szépet látta és úgy gondolta, akár már holnap feleségül venne. Most az eltelt idő alatt lehiggadt, de még mindig tervez veled, azonban kicsit tudatosabban
2) Valójában nem is akart megkérni téged soha, csak ez az eljegyzés/házasság téma segített neki abban, hogy minél előbb bejusson a bugyidba. Te olvadoztál tőle, de mivel már megvan a csaj, nem kell teperni érte, nem kell folyton kamuznia
3) Tényleg komolyan gondolta és gondolja még most is, csak mivel nem adottak a körülmények, nem akar a semmire nősülni.
Egyébként nem tudnám komolyan venni ezt a kapcsolatot. Még szinte teljesen ismeretlenek vagytok, de ő már el akar jegyezni, te meg már nem tudsz értelmesen gondolkodni, mert túl hangosan ketyeg a biológiai órád. A kettőtök közti kommunikáció se nagyon működik, és mindketten mást tartotok fontosnak az életben.
Te picsogsz a gyűrűért, és nem fogod fel, hogy reális okokból nem jegyez el. Jelenleg bizonytalan a munkahelye és 0 megtakarítása van. Mi a fenére jegyezzen el akkor, ha nem adottak a körülmények a nősülésre? Vagy nem azért akarsz eljegyzést, hogy utána elkezdjétek szervezni az esküvőt és fél év, 1 év után összeházasodjatok?
Ő egy friss kapcsolatban össze-vissza ígérget és nagyokat mond, ami egy 15 éves kamasztól még elmegy, de egy felnőtt férfinál már szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!