Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemesebb lenni hagyni és szakítani?
Én csak azt nem értem, hogy miért a nagy világgal beszéled meg első körben a problémád és miért nem vele?
A rongyot képletesen úgy értette az egyik válaszoló, hogy mivel neked vannak rózsaszin ködös elvárásaid, ezért ha ennek ellenére szeret a pasi, de dobod, akkor nem volt más az életedben csak egy rongy ami nem hozta az elvárásaidat.
Vagy mi van ha a házassági papír előtt a kezében hoz egy orvosi lapot, hogy ne hari de nagyon kellemetlen de nem lehet gyerekem, és ezért is hárít? Honnan tudjuk a részleteket?
Az is előfordul, hogy az emberek gyakran mondanak olyat a kapcsolat elején amit a rózsaszín köd mondat, és lehet akkor komolyan gondolják, mert voltak elveik, de ezen helyzetbe ami elsődlegesen kiolvasható, hogy a pasinak van millió egy megoldandó problémája, és szeretné ha nem a problémák kellős közepén ugornátok ilyenbe, mert a házasságot és a gyerekvállalást nem lehet félvállról venni. Ha meg nem és időközbe meggondolta magát, több okból is, azt neked kéne tudni és első körben vele kéne megbeszélned, és nem itt játszani a megsértődöttet, hogy a pasid nem csinál neked gyereket 30 éves korod előtt. Ki kéne derítened hogy miért, ha ragaszkodsz ezen elvedhez, mert ez most a jelen leírásban egy egyszemélyes elv, egy bakancs lista, amit mindenkép teljesíteni akarsz, vagy vele vagy nélküle, nekem ez jön le a szövegkörnyezetből, és ezért értem, hogy miért írta az egyik válaszoló, hogy eldobnád, mint egy rongyot.
Bár nekem az is furcsa megmondom őszintén, hogy ezt kb. az első pár randin mondtad, mint valami 42 éves akinek már azért nem mindegy, ezt így közölni vele az első pár randi után, így egyenértékű, hogy esélyt sem adtál arra, hogy megismerd valójában az ő személyiségét, mert mi van akkor ha tetszettél neki, és ezért mondta, hogy ő is így gondolja ahogy te. De ezek is csak fikciók, szóval ne hari de mi honnan tudjuk, hogy most akkor mi van? Ha nem hagysz időt ismerkedni, és azt mondod gyorsan a barátnődnek vagy fordítva is el lehet képzelni ezt mert van ilyen pasiba is, hogy én akkor nem várok, és a necc mi van ha pont az igazit szalasztanád el ezzel az elvvel, akkor ne csodálkozz, ha mi zavartan kérdezzük, hogy melyik a meggyes és melyik az áfonyás süti? Mert így nehéz tudni, hogy ki mit gondolt akkor valójában.
Voltam hasonló helyzetben, de én máshogy léptem. A volt barátnőm rögtön az elején mondta, hogy ő már korban van, kb. azonnal szeretne gyereket, nem tud várni (ami igaz is). Két hónap utána elváltam tőle, mert annyi idő alatt kirajzolódott bennem, hogy erre én még nem állok készen.
A te pasid is ugyanígy járt. Rájött, hogy erre ő még nincs készen, de téged viszont szeret. Én is szerettem őt, de az ő érdekeit nézve inkább elmentem. A te esetedben úgy látja, hogy inkább veled marad, mert később még belefér a gyerekvállalás.
1,5 év nem mindenkinek elég, hogy bevállaljon egy házasságot rá. Valószínűleg nem akarja. Ha el is venne, utána meg jönne a gyerek téma.
Házasodni nem kerül semmibe, de a gyerek azért más tészta. Anyagilag is, meg egy normális kapcsolat sem árt hozzá. 28 vagy, 30 előtt akarsz szülni... Hát, nekem is kevés lenne pár év ehhez.
Hány éves a barátod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!