Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek rosszul fogom fel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek rosszul fogom fel a házasság kérdését?

Figyelt kérdés
Mostanában sokat töprengek azon, hogy bár tudom az élet nem igazságos - de nem tudom túltenni magam, hogy vannak ismerőseim, akik megcsalják a vőlegényüket, úgy beszélnek velük, mint a kutyával s mégis eljegyezték őket és elveszik őket feleségül. Nekem gyerekkorom óta vágyam, hogy egyszer férjhez menjek, s hogy majd megtapasztaljam, milyen egy gyermeket felnevelni. Sajnos még nem találtam meg ehhez a megfelelő embert, de ami még rosszabb, hogy akikkel eddig kapcsolatban voltam, sosem terveztek velem esküvőt, gyereket. Nagyon fáj, hogy senkit nem csaltam meg, nem vertem át, gondoskodtam róluk, a csaladjukhoindig tisztelettel viszonyultam a szexben is igyekszem mindig teljesíteni...és én mégis kevés vagyok ahhoz, hogy a párom elégnek tartson ahhoz, hogy megtiszteljen legalább annak a gondolatával, hogy élete párjának tart és egy életre velem tervez, tőlem szeretne gyereket. A sírás folytogatja a torkom. Miért vagyok kevés ahhoz, hogy valaki egy életet legalább meg akarjon próbálni velem leélni? Sokan bókolnak a külsőm miatt, tudom, hogy nem vagyok csúnya sem. Illedelmes vagyok, segítőkész...bár vannak hibáim, de más embereknek is vannak ilyen jellegű hibáik, mégis megkapták ezt az élettől. Tudom, nem kívánságműsor, s el kell fogadni, hogy valószínűleg sosem leszek feleség, sem édesanya, de attól még fáj. Van valaki így?
2020. jan. 13. 11:37
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2020. jan. 19. 16:29
 22/24 anonim ***** válasza:

Nincs több esély arra, hogy lesz valakid, mint arra, hogy sosem lesz. Mindenki mondogatja, hogy jaj, hát úgyis lesz valaki, nem maradok egyedül. Én úgy gondolom, vagy lesz valaki vagy nem.

Vannak hasonló gondolataim, hogy sosem találom meg az igazit, volt már több kapcsolatom is, de egyik sem volt olyan, akire azt mondtam volna - kisebb kompromisszumok mellett - hogy na igen, vele szívesen leélnék egy életet.

Azt is megtanultam, hogy mindenkinek van valami fаszsága, senki sem tökéletes.

Ha gondolod, hozzunk össze egy vakrandit, lehet, mi egymást keressük. :)

2020. jan. 23. 12:47
 23/24 anonim ***** válasza:
a sírásról mihamarabb le kell szokni
2020. jan. 26. 21:33
 24/24 anonim ***** válasza:

Igen, nagyon ismerős ez az érzés, állapot, nem is tudom, minek nevezzem a múltból. Sokáig voltam így, néha még ma is előjön egy-egy nap. Józan ésszel tudja az ember, hogy lehet, ezeknek a jegyességeknek és házasságoknak nagy része valójában egy rakás trutyi, de legalábbis nem olyan, amiben boldogan tudna élni. Viszont akkor is tud ez rossz érzés lenni, hogy ő még el sem jut idáig, hogy senkiben fel sem merül "önszántából" ez, hogy vele tervezzenek, összekössék az életüket, megpróbálják... Hogy ő nem tudja ezt "kiváltani" senkiből.

Nézd, én nem foglak áltatni. Igaza volt itt az egyik hozzászólónak: semmivel sem valószínűbb, hogy jöjjön valaki, az a valaki..., mint hogy soha ne jöjjön. Nagyon könnyen ki lehet maradni ebből a "körből", nem kellenek ehhez különösebb hibák. Nekem sem jött. Már nem is fog, ugyanis én nem fogok szándékosan kajtatni utána, annak meg elenyésző az esélye, hogy ilyen bolt, patika, hasonló jellegű helyeken hirtelen egymásba botoljunk.

Viszont azzal az óriási közhellyel tudlak biztatni, hogy az idő segít. Nem lesz ez mindig ilyen rossz. Napról napra mindig egy picivel közelebb kerülsz az elfogadáshoz, a megbékéléshez. Sosem fogsz mosolyogva örvendeni, hogy így alakult, de nem fogsz annyira szenvedni, nem lesz ez olyan meghatározó a mindennapjaidban.

2020. jan. 26. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!