Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem meg mérgezi a kapcsolatunkat hogy nem vesz el! Mit tennének a helyemben?
28 évesen 💩-s 3 év után úgy picsogsz mint az 5 éves lányom. 😂
9 év után kérte meg a kezem 6 éve vagyunk házasok. 🤭 Nem maradtunk le semmiről sem. Ő 17 én 18 voltam mikor összekerültünk. 15 éve vagyunk együtt.
Te is csak azért akarsz férjhez menni mert a szomszéd Rozikát már elvették semmi másért.
" Mit tennétek a helyemben"?
A helyedben én nem vàrnék erre 3 éve. Màr leléptem volna. Nincs baj azzal, ha a pasi nem akar hàzassàgban élni, de akkor egyszerűen nem egymàst keressük és kész.
Nàlunk 2,5 hónap utàn volt lànykérés meglepett, fél, 1 év körül szàmítottam rà, de ettől még tudtuk hogy összetartozunk.:) Így igent mondtam. 1,5 év kapcsolat utàn volt esküvő.
Ez a te döntésed. Én a helyedben nem vàrnék egy ilyen palira. Az ilyenek csak az igazit vàrjàk az épp aktuàlis baràtnő mellett, pont ezért nem köteleződnek el, majd lelépnek, és az új csajt 1-2 éven belül elveszik. Több baràtnőm is így jàrt sajnos.
A ferfiak nagyon szeretik megcsinalni a gyereket. Mondani meg barmit lehet. Mond is a joember.
Amugy meg mondd neki, hogy oke szivem, eskuvo utan. (Te beered 4 fossel is, ugye? Ha esetleg az anyagiak lennenek a pasid kifogasa...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!